Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

4χρονο κορίτσι στη Βραζιλία έχασε το σκυλάκι της, αποφασίζει να το σκιτσάρει σε αφίσες .... και το βρίσκει!


Με αφίσα σκίτσο του σκυλιού της, η Μαρία Λουίζα Σένα, 4 ετών, από την Βραζιλία ανακοινώνει ότι ψάχνει για το αγαπημένο σκυλί της, που ...
έχασε.





Η γιαγιά του κοριτσιού, η Maria Isabel Σένα, αναφέρει ότι Μπέλο (το σκυλάκι) το "έσκασε" από το σπίτι, την Τετάρτη, γύρω στις 7:30 π.μ., όταν ο παππούς έφυγε για την δουλειά του. Μόλις το κορίτσι είδε ότι ο σκύλος λείπει αποφάσισε να φτιάξει τις αφίσες.

Συνεχίζοντας η γιαγιά λέει ότι η εγγονή της ήταν πολύ θλιμμένη. Έτσι συνέχισε να κάνει σχέδια του Μπέλο όλη τη μέρα. Έκανε πολλές αφίσες. Στη συνέχεια έβαλε τα πάντα σε ένα σάκο, έβαλε το σακίδιο του στην πλάτη της, και κάλεσε τον παππού της να την βοηθήσει να γεμίσουν τη γειτονιά με τις ανακοινώσεις. ».

Ο παππούς βλέποντας τι ζωγράφισε, προσπάθησε να την πείσει να βάλει μια φωτογραφία του σκύλου αντί για σκίτσο, έτσι ώστε να αναγνωρίζεται πιο εύκολα, αλλά η μικρή επέμενε στο σχέδιο, διότι όπως λέει η ίδια, είχε πρόσφατα κουρέψει το σκυλάκι και δεν θα το αναγνώριζαν από την φωτογραφία.


Αφού λοιπόν γεμίσανε τους δρόμους με τις αφίσες, έλαβαν μια κλήση που τους πληροφορούσε ότι το σκυλί είχε βρεθεί.




Σύμφωνα με τη γιαγιά, το κουτάβι βρέθηκε από μια κυρία. 

Ο Μπέλο, μόλις είδε την μικρή του φίλη έδειξε μεγάλη χαρά και σχεδόν χορεύοντας γύρω της δεν έλεγε να φύγει από κοντά της


Η επίδραση στα κοινωνικά μέσα ήταν τεράστια:

Η εικόνα που δείχνει μια από τις αφίσες με το σχέδιο που έγινε δια χειρός της 4χρονης έγινε viral  στη Βραζιλία με αποτέλεσμα να γεμίσουν εκατοντάδες χιλιάδες προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα της Βραζιλίας με την ανακοίνωση.

Αργότερα την ίδια μέρα όταν από την οικογένεια της μικρής κατάλαβα τι έχει συμβεί, η Iza Sena, η θεία της κοπέλας, σχολίασε τη δημοσίευση καθησυχάζοντας τους χρήστες του διαδικτύου, λέγοντας ότι ο σκύλος βρέθηκε.

"Βρήκαμε το σκυλάκι μας χάρη στην επιμονή της να γεμίσει την γειτονιά με το σκίτσο του στις αφίσες που έκανε", κατέληξε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs