Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019

Το μεγαλύτερο παζλ στον κόσμο έχει 51.300 κομμάτια και κοστίζει 600 ευρώ (pics)


Οι λάτρεις των παζλ αλλά και τις φωτογραφίας θα το λατρέψουν! Το μεγαλύτερο παζλ του κόσμου έρχεται από...
την Kodak και αποτελείται από 51.300 κομμάτια!
Το παζλ-μαμούθ απεικονίζει 27 από τα πιο μαγευτικά μέρη και σημαντικά μνημεία του κόσμου και στην ουσία δεν πρόκειται για ένα ενιαίο παζλ αλλά για 27 διαφορετικά των 1.900 κομματιών έκαστο, τα οποία όμως συνδέονται μεταξύ τους για να αποτελέσουν ένα ενιαίο με διαστάσεις 8,5x1,8 μέτρα.


Το εντυπωσιακό αυτό φωτογραφικό έργο-παζλ έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την CRA-Z-ART αποτελώντας φόρο τιμή στην κληρονομιά της Kodak και τη φωτογραφία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε φωτογραφία ανήκει σε επαγγελματία φωτογράφο η οποία αφού έχει επεξεργαστεί ψηφιακά, έχει τυπωθεί σε υψηλή ανάλυση: «τα χρώματα και οι φωτογραφίες αποτελούν τις πιο φυσικές και ρεαλιστικές εικόνες που έχουμε δει ποτέ σε παζλ» αναφέρει η Kodak.

Ορισμένα από τα αξιοθέατα που καλούνται να φτιάξουν οι λάτρεις των παζλ είναι ο Πύργος του Άιφελ, η Πυραμίδα του Χέοπα, η Νέα Υόρκη, το Ταζ Μαχάλ, το Κολοσσαίο, αλλά και η Σαντορίνη από τη χώρα μας!

Το γιγαντιαίο παζλ πρόκειται να διεκδικήσει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες, ενώ όσοι επιθυμείτε να το αποκτήσετε εκτός από τον ελεύθερο χρόνο σας θα πρέπει να διαθέσετε και το ποσό των 600 δολαρίων!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs