Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

"Εμφανιζόταν ως αξιωματικός του Π.Ν. προκειμένου να κερδίζει την εμπιστοσύνη όσων τον συναντούσαν"


Με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του αρκετοί ήταν οι χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι ανακάλυψαν ...
τον λογαριασμό του στο facebook, όπου όχι μόνο έχει αναρτημένες φωτογραφίες του με φανελάκια του Πολεμικού Ναυτικού 




(εξάλλου ως αξιωματικός του φέρεται να εμφανιζόταν προκειμένου να κερδίζει την εμπιστοσύνη όσων τον συναντούσαν), αλλά είχε και αρκετές αναρτήσεις που αποδεικνύουν τις εθνικιστικές και ακροδεξιές ιδέες του.

Εξαιτίας αυτών, μάλιστα, κινητοποιήθηκαν επιτελείς του Πολεμικού Ναυτικού οι οποίοι ερεύνησαν τα αρχεία τους για να διαπιστώσουν ότι ο 43χρονος δεν ανήκει ούτε στο πολιτικό ούτε στο στρατιωτικό προσωπικό του. Πληροφορίες δε ανέφεραν ότι εργαζόταν περιστασιακά ως ταξιτζής.

Ακροδεξιό «μπουμπούκι» προκύπτει ότι είναι ο 43χρονος που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικης με νοητική υστέρηση κατ’ εξακολούθηση, ακούσια απαγωγή ανηλίκου με σκοπό την ακολασία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, εξύβριση, απειλή κατά συρροή.

Τα στοιχεία του δόθηκαν προχθές από τις εισαγγελικές αρχές στη δημοσιότητα προκειμένου να διερευνηθεί εάν είχε διαπράξει και άλλα παρόμοια αδικήματα σε βάρος ανηλίκων.

Πρόκειται για τον Α.Μ. από τη Νίκαια που συνελήφθη την Παρασκευή στη Σαλαμίνα μετά από επεισόδιο που προκάλεσε στο σπίτι της ανήλικης με την οποία είχε ολοκληρωμένη σeξουαλική επαφή τουλάχιστον από τον Δεκέμβριο.

Το πρωί της ίδιας ημέρας η μητέρα της κοπέλας είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας και εκεί κατήγγειλε τη σeξουαλική εκμετάλλευση της κόρης της από τον 43χρονο.


Εισβολή στο σπίτι

Το γεγονός αυτό έμαθε ο 43χρονος ο οποίος, εκπλήσσοντας τους πάντες, πήγε στο σπίτι της οικογένειας και αφού έσπασε την πόρτα δημιούργησε επεισόδιο στο οποίο φέρεται να χτύπησε και να απείλησε τη γυναίκα.

Μετά από αυτό και ενώ είχαν ειδοποιηθεί οι αστυνομικοί του τμήματος, επιχείρησε να διαφύγει, εντοπίστηκε όμως και συνελήφθη.

Ακολούθως οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πειραιά, η οποία παρέπεμψε την υπόθεση για περαιτέρω έρευνα σε ανακριτή, ο οποίος μετά την απολογία του αποφάσισε την προφυλάκισή του στις φυλακές Τρίπολης όπου και οδηγήθηκε χθες.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs