Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Όλα τα ζώα που μπορείτε να βαφτίσετε με το όνομα του πρώην σας και να πάρετε και πιστοποιητικό


Ο καθένας έχει τους δικούς του τρόπους να ξεπερνά έναν πρώην. Κάποιοι τρώνε κουβάδες παγωτό, κάποιοι κοιμούνται στη ...
μπανιέρα με ένα μπουκάλι ουίσκι, άλλοι "παίρνουν το χρόνο τους" και άλλοι κατεβάζουν τα κατάλληλα dating applications. 




Aλλά φέτος του Αγίου Βαλεντίνου, μπορείτε να κάνετε κάτι πιο ξεχωριστό και να ονομάσετε μία κατσαρίδα, ένα φίδι ή κάποιο άλλο όχι και τόσο γλυκό ζωάκι με το όνομα κάποιου όχι και τόσο γλυκού ανθρώπου.

Σε περίπτωση που μπήκατε πρόσφατα στο club των singles, η σημερινή μέρα μπορεί να σας θυμίσει με αρκετά βάναυσο τρόπο ότι δεν έχετε κάποιον να μοιραστείτε ένα lava cake για παράδειγμα, αλλά μπορείτε να βρείτε εύκολα λύση σε αυτό: Μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα αυτών των ζωολογικών κήπων που δίνουν την ευκαιρία σε πρόσφατα χωρισμένους να ονομάσουν ζώα και έντομα όπως οι πρώην τους. Αν και οι συγκεκριμένοι ζωολογικοί κήποι βρίσκονται στο εξωτερικό, εσείς μπορείτε πάντα να αυτοσχεδιάσετε.

Αν ο σύντροφός σας εξαφανίστηκε, σας απάτησε, σας χώρισε με μήνυμα ή κάτι άλλο που αξίζει να δώσετε το όνομά του σε κάτι με πολλά πόδια ή που σέρνεται, μπορείτε να το κάνετε, ενώ τα χρήματα θα πάνε σε καλό σκοπό.


1. Σολωμός

Το Wildlife Images στο Oregon της Αμερικής θα ονομάσουν έναν σολωμό με το όνομα του/της πρώην σας και θα τον ταίσουν στις καφέ αρκούδες τους. Με 20 δολάρια, θα πάρετε ένα πιστοποιητικό, όπως και μερικές φωτογραφίες με τις αρκούδες να το τρώνε.


2. Κατσαρίδα

O ζωολογικός κήπος El Paso Zoo στο Τέξας, σας δίνει τη δυνατότητα να ονομάσετε μία κατσαρίδα με το όνομα του/της πρώην σας και μετά να το ταίσουν σε μία σουρικάτα. Μάλιστα, ο ζωολογικός κήπος θα δείξει τα ονόματα των πρώην στο Facebook σήμερα, όσο κάνουν livestream τη διαδικασία του ταΐσματος.


3. Φίδι

Για τους πραγματικά τοξικούς πρώην το Wildlife Sydney Zoo θα ονομάσει τα πιο θανατηφόρα φίδια του κόσμου με τα ονόματα των πρώην σας. Μόνο για 1 δολάριο, θα μπείτε σε μία κλήρωση για να πάρει το όνομα του πρώην σας ένα επικίνδυνο ερπετό, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στο Wild Life Conservation Fund. Όσοι νικήσουν, θα λάβουν ένα πιστοποιητικό και ένα ετήσιο πάσο στο ζωολογικό κήπο για να επισκέπτεται κάθε μέρα το φίδι δωρεάν.


4. Σκουλίκι

Στο Richmond Wildlife Center υπάρχουν πολλές επιλογές στο πόσα διαφορετικά είδη σκουλικιών μπορούν να πάρουν το όνομα του/της πρώην σας και ταϊστούν σε άλλα, μεγαλύτερα και πιο γλυκά ζώα. "Ο ανάξιος πρώην σας μπορεί να κάνει επιτέλους κάτι καλό. Το συνωνόματό του μας βοηθά να ταΐσουμε τα ζώα που φροντίζουμε", έγραψε το κέντρο στη σελίδα του στο Facebook.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs