Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019

Του ζήτησε να χωρίσουν και εκείνος έδεσε μια σιδερένια μπάρα γύρω από το λαιμό της και την πέταξε από γέφυρα


Μια απίστευτη δολοφονία έγινε στο Τέξας των ΗΠΑ. Η σύζυγος ζήτησε από τον άνδρα της να χωρίσουν ...
και εκείνος της έδεσε μια σιδερένια μπάρα γύρω από το λαιμό και την πέταξε από γέφυρα. Τα παγωμένα νερά του ποταμού που περνούσαν, την κατάπιαν και χάθηκε. Χρειάστηκε να ομολογήσει ο ίδιος το έγκλημα του και να υποδείξει στους αστυνομικούς το σημείο που την πέταξε προκειμένου να βρεθεί το πτώμα.


Οι συγγενείς της 28χρονης Ελίζαμπεθ Αρλεάνο δεν είχαν νέα της για αρκετές ημέρες. Γνώριζαν ότι η ίδια είχε συναντηθεί με τον εν διαστάσει σύζυγο της και από τότε είχαν χάσει τα ίχνη της. Κατήγγειλαν την εξαφάνιση της στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση μέχρι που πίεσαν το σύζυγο της, Ροντόλφο, στην ανάκριση και εκείνος έσπασε. Παραδέχτηκε ότι συναντήθηκαν του ζήτησε να χωρίσουν και εκείνος της έδεσε μια σιδερένια μπάρα και την πέταξε στο ποτάμι.


Ο δολοφόνος είπε ότι η γυναίκα του ζήτησε να χωρίσουν εκείνος την έσπασε στο ξύλο και την άφησε αναίσθητη και τότε της έδεσε το σίδερο γύρω από το λαιμό και την πέταξε κάτω από τη γέφυρα.

Ο Ροντόλφο Αρελάνο καταδικάστηκε από δικαστήριο του Σαν Αντόνιο σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς καμία δυνατότητα αποφυλάκισης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο