Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Οι πιο παράξενοι νόμοι για τον έρωτα σε όλο τον πλανήτη - Κάποιοι νομοθέτες είχαν μεγάλη φαντασία....


Το γεγονός ότι υπάρχουν νόμοι γύρω από το σeξ ανάλογα την εκάστοτε χώρα είναι γνωστό. Αυτό ωστόσο...

που ίσως να μην ξέρατε είναι ότι κάποιες χώρες έχουν νομοθετήσει τόσο παράξενους νόμους γύρω από τη σeξουαλική πράξη που μερικοί από εμάς δεν έχουμε ακούσει ποτέ μέχρι σήμερα.Μερικοί μάλιστα είναι τόσο ακραίοι που μόνο ως ανέκδοτα ή σενάρια κωμωδίας θυμίζουν. Σύμφωνα με τη λίστα της ιστοσελίδας weirdsexlaws.com αυτή είναι η λίστα με τους πιο περίεργους νόμους για το σeξ από όλο τον κόσμο.


Λονδίνο

Οι Βρετανοί απαγορεύουν το σeξ πάνω σε σταθμευμένη μοτοσυκλέτα.


Μπέρμιγχαμ

Στο Μπέρμιγχαμ έχει θεσπιστεί ένας νόμος ο οποίος απαγορεύει σε ένα ζευγάρι να συνευρίσκεται ερωτικά στα σκαλία μίας εκκλησίας όταν ο ήλιος δύει. Όποιος παραβεί τον νόμο καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 25 λιρών (και άλλες 25 λίρες ο/ η ερωτικός-η συντροφός του)


Σιγκαπούρη

Στην Σιγκαπούρη όποιος εμφανίζεται γuμνός σε ιδιωτικό χώρο που ωστόσο ενδέχεται να εκτίθεται σε δημόσια θέα τιμωρείται για προσβολή της δημοσίας αιδούς. 

Το 2009 επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 λιρών σε έναν οδηγό ταξί που κυκλοφορούσε γuμνός στο διαμέρισμά του, με αποτέλεσμα να τον δουν οι γείτονές του από το παράθυρο.


Περού

Στη δεκαετία του 1970, η κυβέρνηση στο Περού απαγόρευσε στους τροφίμους των φυλακών να τρώνε καυτερά τσίλι και άλλα μπαχαρικά, με τον φόβο ότι τα τελευταία θα μπορούσαν να διεγείρουν τις σeξουαλικές τους επιθυμίες.

Ινδονησία

Στην Ινδονησία ο αυνανισμός τιμωρείται με 32 μήνες φυλάκιση.


Πολωνία

Στην Κρακοβία, όσοι έχουν έρθει σε ερωτική επαφή με ζώο πυροβολούνται τρεις φορές.


Αϊντάχο

Στο Αϊντάχο αν ενας αστυνομικός δει ένα όχημα και θεωρήσει ότι οι επιβάτες του κάνουν σeξ τότε είναι υποχρεωμένος να τους αναβοσβήσει τα φώτα, να περιμένει για τρία λεπτά και στη συνέχεια να πλησιάσει το αυτοκίνητο.


Αλαμπάμα

Ένας νόμος που θεσπίστηκε από το 1998 απαγορεύσει την πώληση ερωτικών παιχνιδιών. Ο νόμος επικυρώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο το 2009.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο