Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Όταν άνοιξε η πόρτα, σηκώθηκε και είπε: ‘’μην κουνηθεί κανείς, είναι δικιά μου’’»


Έτσι έγινε η πρώτη γνωριμία με έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο στη ζωή της, όπως περιέγραψε στον Κοκλώνη. ...
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το Σάββατο το βράδυ ήταν καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη και του Celebrity Travel 




σε ένα ξεχωριστό, μαγευτικό ταξίδι στη Σιγκαπούρη όπου βρέθηκε αυτή την εβδομάδα η εκπομπή του OPEN.

Μιλώντας στον Mr Travel, Νίκο Κοκλώνη, η Ηλιάνα, μεταξύ άλλων, διηγήθηκε πώς έγινε η γνωριμία της με την Έλενα Χριστοπούλου, τη μάνατζέρ της στην οποία οφείλει την «εισβολή» της στο χώρο του μόντελινγκ.


«Γνωριστήκαμε στο γραφείο που εργαζόταν τότε, στο πρακτορείο που ήταν υπεύθυνη, και ήταν μία καρμική συνάντηση. Δέσαμε από την πρώτη στιγμή. Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκα, σηκώθηκε και είπε: ‘’μην κουνηθεί κανείς, είναι δικιά μου’’! Κι εγώ επειδή ήμουν εκεί για κάποιον άλλον λόγο ψιλοφοβήθηκα. Και είπα μέσα μου ‘’Αλήθεια; Μμμμ, μάλιστα αυτή η κυρία είναι λίγο έντονη’’».

Η Ηλιάνα αποκάλυψε στον Νίκο πως δεν είχε βρεθεί στο πρακτορείο για κάποιο κάστινγκ, αλλά για ένα προσωπικό λόγο έτσι δεν περίμενε αυτή την πρόταση, όμως η Έλενα Χριστοπούλου την έπεισε. «Μου μίλησε 5 λεπτά. Μου εξήγησε τα πράγματα με επικεφαλίδες. Πώς είναι τα πράγματα στην μόδα. Τί πρόκειται να κάνω και τί πρόκειται να συμβεί στην ζωή μου. Της είπα ‘ευχαριστώ πάρα πολύ, χάρηκα, γειά σας’. Και μου απάντησε ‘Όχι.


Αυτά τα γειά σας και τα ευχαριστώ, αλλού. Σε μένα θα λες μόνο ναι’». Έτσι άρχισε η συνεργασία τους. Όσο για τη συνύπαρξή τους στο GNTM? «Ήταν τέλειο να είμαστε μαζί», είπε η Ηλιάνα, εξηγώντας ωστόσο πως η Έλενα πάντα είναι ενθαρρυντική μαζί της και ποτέ δεν της έχει πει να μην κάνει κάτι. «Γενικά η Έλενα δεν μου λέει ποτέ μη. Δεν μου έχει πει ποτέ μη, ούτε όχι. Θα μου πει πάντα κάτι θετικό. Αν θέλει να αλλάξω κάτι, θα μου το πει με άλλο τρόπο. Θα μου πει τί είναι το σωστό να κάνω. Δεν θα μου πει ‘έκανες αυτό λάθος, ή μην κάνεις αυτό’. Βρίσκει πάντα τον τρόπο να σε κάνει να αλλάξεις και να κάνεις κάτι καλύτερο, φτιάχνοντας σου την διάθεση», τόνισε στον Νίκο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs