Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Όλα τα ντοκουμέντα για την Εθνική Τράπεζα και που ανήκει! [photos]


Άλλο να έχεις μίσος κατά του Εβραϊκού στοιχείου, άλλο να αγαπάς τους Εβραίους, άλλο να είσαι ...
σύμμαχος, άλλο να είσαι προτεκτοράτο κρυφά ή φανερά και άλλο απληροφόρητος και ανημέρωτος. Ο καλλίτερος πολίτης είναι Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. Για να μην παρεξηγηθώ, το άρθρο είναι μόνο ενημερωτικό και με ντοκουμέντα.


ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ;


Ο Βαυαρός Οθωνας κρατάει το διάταγμα ίδρυσης της ΕΤΕ

Το Ελληνικό κράτος «δημιουργήθηκε» το 1830 με πρωτεύουσα το Ναύπλιο και το 1833 εγκαθιδρύθηκε μοναρχία με τον βαυαρό Οθωνα και τους «συν αυτώ», μεταφέροντας την πρωτεύουσα στην Αθήνα. Ας εξετάσουμε λοιπόν τι έκανε ο Οθωνας σαν πάτησε το πόδι του στη χώρα μας. Το άρθρο σκοπεύει και στους αφελείς συμπατριώτες μας.


Joseph Ludwig Graf von Armansperg

ΠΡΩΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑ 

Τότε την ονόμασαν Αντιβασιλεία, διοικούσε την Ελλάδα στο όνομα του ανήλικου Βασιλέα Όθωνα από την άφιξή του στην Ελλάδα, τον Ιανουάριο του 1833, μέχρι την ενηλικίωσή του. Η γερμανική τρόϊκα είχε μέλη τον κόμη ΙΩΣΗΦ Λουδοβίκο Αρμανσπεργκ [Joseph Ludwig Graf von Armansperg]με εβραϊκές ρίζες ως πρόεδρο κυβέρνησης, τον εισαγγελέα φον Μάουρερ υπουργό [Georg Ludwig von Maurer] Δικαιοσύνης, Εκπαίδευσης και Θρησκευμάτων, με επίσης ρίζες εβραϊκές από μητέρα και τον υποστράτηγο Π/Β Κάρολο Γουλιέλμο Εϋντεκ [Karl Wilhelm Freiherr von Heideck], επίσης γόνο εβραϊκό ως υπουργό Εθνικής Αμυνας. 

Georg Ludwig von Maurer


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1. Η βαυαρική τρόϊκα ανήκαν άπαντες στην νεότερη γενιά Ασκενάζι Χαζάρων [Εβραίοι] και στο τάγμα των Βαυαρών Ιλλουμινάτι, που ίδρυσε ο περίφημος Weishaupt (Χάζαρος)
  
2. O βαυαρός στρατηγός Εϋντεκ, ήταν: α) μυστικός πράκτορας στο φιλελληνικό σώμα του Καραϊσκάκη στην Αθήνα (!) τα υπόλοιπα είναι προς έρευνα, β) πρόεδρος της επιτροπής εράνων στο Ναύπλιο το 1826 με σκοτεινό προφίλ, γ) φρούραρχος του Ναυπλίου επί Καποδίστρια (!) με συνομωτική δράση, δ) διοικητής του τακτικού Ελληνικού στρατού μετά τον Φαβιέρο και ιδρυτής των Ευελπίδων.

3. Οι βαυαροί φον Μάουρερ και Ευντεκ οργάνωσαν με άψογο τρόπο και δημόσια υποστήριξαν κατά την δίκη των την εξόντωση ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ και ΠΛΑΠΟΥΤΑ και μισήθηκαν σε υπερθετικό βαθμό από τους Ελληνες. Ηταν δημόσια η τοποθέτησή των για άμεση εξόντωση των κατηγορουμένων! Ξέρετε ποια ήταν η αιτία; Να τους εκδικηθούν για τον θάνατο των 5.000 Εβραίων Ρωμανιωτών [Χαζάρων] της Τρίπολης από τον Κολοκοτρώνη, που πολέμησαν εναντίον των Ελλήνων στη μάχη της Τριπολιτσάς.

4. Στην τρόικα του 1830 δόθηκε σαν μόνιμη προίκα η εβραϊκή οικονομική επιτήρηση της Ελλάδος, μέσω του ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ του Οθωνα, του πλουσιότερου τότε και τώρα ανθρώπου του κόσμου του χρηματιστή Μαξ ντε-Ρότσιλντ, με κατεγραμμένη περιουσία που ανερχόταν το 1850 στα 6 δισ. δολάρια. 

Karl Wilhelm Freiherr von Heideck


ΕΛΛΑΣ 1830 ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ

Ας μην κρυβόμαστε λοιπόν πίσω από το δάχτυλό μας, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ που ιδρύθηκε το 1830, έθεσε τις βάσεις για τα περαιτέρω και μάλιστα ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ! Για να πετύχει η εκ πλαγίων ολοκληρωτική παράδοση της χώρας μας έδωσε ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΗ την Ελληνική οικονομία σε ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ! 

..............................


Δηλαδή παγίωσε η τρόικα του Οθωνα και ο ίδιος στην συνέχεια την κυριαρχία της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος σε μη Ελληνικά χέρια, δίνοντας μόνο σε αυτή ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, δηλαδή το δικαίωμα μόνο αυτή να κόβει χρήμα, δηλαδή την απόλυτη εξουσία επάνω στο χρήμα και όχι η ΤΡΑΠΕΖΑ Της ΕΛΛΑΔΟΣ! Φυσικά από το 1828 το πλειοψηφικό πακέτο ανήκε και ανήκει στην γνωστή Εβραϊκή Τραπεζιτική Οικογένεια των Ρότσιλντ!
ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ … ΚΥΡΙΑΡΧΟ Κ.Ι.Σ

Και ήρθε ο εθνάρχης (!) "αντισημίτης" Ελευθ. Βενιζέλος ή Beni Selom [εγγονός Κερκυραίας ορφανής Εβραίας και Θεσσαλονικιού Εβραίου] το 1890 και σύστησε και παντοδύναμη Εβραϊκή Κοινότητα με Πρόεδρο τον γιο του Μάξ Ντε Ρότσιλντ, τον Κάρολο Ρότσιλντ, την οποία το 1920 έκανε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου δηλαδή ότι και το Υπουργείο Οικονομικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Αμύνης κτλ δηλαδή ΚΡΑΤΟΣ, την 27η Ιανουαρίου ως Εθνική εορτή του Ελληνικού Κράτους για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα. Έχουμε από την μια τους Ρότσιλντ να έχουν το αποκλειστικό εκδοτικό προνόμιο δηλαδή την απόλυτη εξουσία επάνω στο χρήμα που υπάρχει στο Κράτος (μαζί με την Ορθόδοξη Εκκλησία) με ότι αυτό συνεπάγεται και από την άλλη την Εβραϊκή Κοινότητα (ΚΙΣ) να είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου... Γνωστή δε η ρήση του προπάτορα Ρότσιλντ "δώσε μου το δικαίωμα να κόβω χρήμα και σου χαρίζω το δικαίωμα να κάνεις νόμους..."

Δείτε τα πιο σημαντικά ΦΕΚ:

Το παρόν υλικό προσφέρεται για τους ερευνητές.....................................
Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο