Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Τένις: Πήρε ρεβάνς και έσπασε ρεκόρ ο Φέντερερ ‑ Αξιος αντίπαλος ο Τσιτσιπάς - Ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε με 2-0 (6-4, 6-4) του Τσιτσιπά στον τελικό στο Ντουμπάι


Ένα μπρέικ με το καλημέρα του τελικού, κι άλλο ένα στο φινάλε του δεύτερου σετ έγραψαν την ιστορία του ...
αγώνα στο Ντουμπάι, όπου ο Ρότζερ Φέντερερ πανηγύρισε τον 100ο τίτλο του κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς για μία ακόμη φορά απέδειξε ότι είναι το νέο αίμα που έρχεται δυναμικά για να πάρει τα σκήπτρα.




Σαράντα ημέρες μετά το ιστορικό ραντεβού τους στα προημιτελικά του Australian Open (όταν ο Τσιτσιπάς κέρδισε με 3-1 σετ) γράφτηκε και πάλι ιστορία, αλλά αυτή τη φορά η σελίδα προστέθηκε στο βίβλιο του Φέντερερ... Ο Ελβετός ήθελε πάρα πολύ να σηκώσει το 100ο του τρόπαιο και μπήκε στο ματς σεληνιασμένος, κάνοντας μπρέικ στο 1ο γκέιμ με τον Τσιτσιπά γρήγορα να επιστρέφει. Οι δύο τους κράτησαν το σερβίς τους για να φτάσουμε στο 4-5 όπου ο Φέντερερ είχε τρία σετ πόιντς. Ο Στέφανος όχι απλά τα «έσπασε» και τα τρία, αλλά είχε και δύο μπρέικ πόιντς, ωστόσο το ρίσκο δεν του βγήκε ως το τέλος κι ο Ελβετός πήρε το σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος πήρε το κεφάλι στο σκορ (1-0) και το κράτησε μέχρι το 4-4 σχετικά άνετα, για να προηγηθεί με 30-0 στο 9ο γκέιμ στο σερβίς του. Αυτοί όμως ήταν οι δύο τελευταίοι του πόντοι, καθώς ο Φέντερερ εκμεταλλεύτηκε τα αβίστα λάθη του κάνοντας το μπρέικ και με τρομερό σερβίς πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs