Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Αυτό είναι το πιο πολυτελές τζετ του κόσμου - Ξεκίνησε τις πτήσεις το 2017 και διαθέτει όλες τις ανέσεις


Μοιάζει με πολυτελές εστιατόριο αλλά δεν είναι. Έχει ευρύχωρη τραπεζαρία, δερμάτινες καρέκλες, πιάτα από ...
πορσελάνη και ποτήρια από κρύσταλλο.




Αυτό που τελικά το προδίδει και καταλαβαίνει ότι πρόκειται για αεροπλάνο είναι τα κλασσικά μικρά παράθυρα που το συνοδεύουν αλλά οι τοίχοι, που έχουν αυτή την καμπύλη.

Αυτό λοιπόν είναι το εσωτερικό, του πιο πολυτελούς τζετ του κόσμου, όπως έχει χαρακτηριστεί.

Η εταιρεία Crystal, που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες, είχε παρουσίασει το χλιδάτο τζετ, ανακοινώνοντας πως ένα ταξίδι με στάσεις που διαρκεί 14 μέρες, ξεκινά από 50.000 δολάρια.

Στο εσωτερικό του, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ένα μενού που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin, να σερβίρονται από μπάτλερ, να κάνουν μασάζ και να καθίσουν σε μια από τις 84 άνετες πολυθρόνες που μετατρέπινται σε κρεβάτια, όπου οι επιβάτες μπορούν να κοιμηθούν κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Επίσης, υπάρχει μπαρ, τηλεοράσεις και φυσικά wi-fi. Η Crystal ανακοίνωσε πως το ιδιόκτητο Boeing 777-200LR θα ξεκινήσει τις πτήσεις το φθινόπωρο του 2017.

Θα υπάρχουν διαθέσιμα δρομολόγια 14, 21 και 28 ημερών τα οποία θα πηγαίνουν τους τουρίστες σε μερικά από τα πιο εξωτικά και απομακρυσμένα μέρη του κόσμου.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι δεν είναι απλώς ένα συναρπαστικό νέο εγχείρημα αλλά μια πρωτοποριακή εξέλιξη στον κλάδο των πολυτελών ταξιδιών.


Δείτε τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του...









Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs