Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Πάτρα: Βρήκαν 26 «ορφανές» μολότοφ πριν από τον τελικό κυπέλλου χάντμπολ αντρών - Χρησιμοποίησαν εγκαταλειμμένο κτίριο για να το μετατρέψουν σε αποθήκη πυρομαχικών


Χούλιγκαν ήταν έτοιμοι να τα κάνουν γης Μαδιάμ στην Πάτρα, με αφορμή τον τελικό κυπέλλου του χάντμπολ μεταξύ...
Ολυμπιακού και ΑΕΚ, και χρησιμοποίησαν ένα εγκαταλειμμένο κτίριο για να το μετατρέψουν σε αποθήκη πυρομαχικών.
Ωστόσο, τα σχέδιά τους ματαιώθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν το μεσημέρι του Σαββάτου την μυστική πυριτιδαποθήκη, αποτρέποντας την επικείμενη συμπλοκή μεταξύ οπαδών των δυο ομάδων. Στο εγκαταλελειμμένο κτίσμα βρήκαν 26 αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς έτοιμους για χρήση και τους κατέσχεσαν.

Οι μολότοφ παραδόθηκαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας και εξετάζονται για δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για παράβαση της νομοθεσίας για τον αθλητισμό, για τους εκρηκτικούς μηχανισμούς και για τα όπλα. 

*** Αλλά και στο Αγρίνιο, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας για τα επεισόδια που προκάλεσαν σε βάρος οπαδών του ΠΑΟΚ, το απόγευμα του Σαββάτου. Οι δράστες οι οποίοι αναζητούνται, πέταξαν αντικείμενα και χτύπησαν μια ομάδα 15 οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας που κάθονταν σε μια καφετέρια, ενώ προκάλεσαν και ζημιές στο κατάστημα.
Φωτογραφία αρχείου

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs