Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Θεσσαλονίκη: Μάνα και κόρη έταζαν έρωτα σε έναν 46χρονο και του «έφαγαν» 42.000 ευρώ - Ψάρεψαν το θύμα τους στα social media


Πίσω από την φωτογραφία μια εντυπωσιακής και καλλίγραμμης, υποτίθεται φοιτήτριας κρυβόντουσαν ...
δυο δαιμόνιες γυναίκες. Μητέρα και κόρη είχαν φτιάξει ψεύτικο προφίλ. Έταζαν έρωτα σε ανυποψίαστο θύμα και του απέσπασαν 42.000 ευρώ.
Η 65χρονη μητέρα και η 35χρονη κόρη της ψάρεψαν το θύμα τους μέσω Facebook, όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Toυ παρουσιάστηκαν ως Μαριάννα, 33 ετών, φτωχή φοιτήτρια ιατρικής σε γερμανικό πανεπιστήμιο. Δήθεν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Κέρδισαν την εμπιστοσύνη του και ξεκίνησαν ύπουλα το παραμύθι!

Εκείνος ήταν διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να έχει κοντά του την όμορφη φοιτήτρια. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο είχαν γίνει τουλάχιστον 20 αποστολές χρημάτων, σε λογαριασμούς με δικαιούχες τις δυο γυναίκες.

O 46χρονος υπάλληλος παρκινγκ έκανε και τα δυο λάθη. Συναντήθηκε με τις κατηγορούμενες σε ταβέρνα της Θεσσαλονίκης. Του εμφανίστηκαν ως θεία και ξαδέρφη της υποτιθέμενης φοιτήτριας. Του έδειξαν και φωτογραφίες της. Στην πραγματικότητα όμως η κοπέλα που απεικονιζόταν ήταν μια ανιψιά τους η οποία μάλιστα είναι αστυνομικός.

Ο 46χρονος έστειλε στην υποτιθέμενη φοιτήτρια, 42.000 ευρώ. Εκείνη, αχόρταγη ζητούσε κι άλλα. Τότε το θύμα ζήτησε δανεικά από τους γονείς του οι οποίοι και άρχισαν να ψάχνουν στο διαδίκτυο την υποψήφια και σπάταλη νύφη τους. Σοκαρισμένοι μετά από έρευνες διαπίστωσαν ότι πρόκειται για απάτη.

Μάνα και κόρη οι οποίες ζουν στη Γερμανία ζήτησαν συγνώμη από το θύμα. Προσφέρθηκαν να το αποζημιώσουν στέλνοντάς του πλαστές επιταγές. Και οι δυο καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 4 ετών, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να μετατρέψει την ποινή τους προς 5 ευρώ ημερησίως.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs