Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Χαλάνδρι: Τελικά η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου θύματος ήταν η δολοφόνος


Εξιχνιάσθηκε από την αστυνομία η ανθρωποκτονία 64χρονου άνδρα, η σορός του οποίου βρέθηκε στις 21 Φεβρουαρίου μέσα ...
στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Χαλάνδρι. 




Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες πριν την ανεύρεσης της σορού, η οποία βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, επιμελώς τυλιγμένη με σεντόνια και δεμένη με ιμάντες και κολλητική ταινία, ενώ στο κεφάλι ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστις της ανθρωποκτονίας είναι 56χρονη Γερμανίδα σύντροφος του θύματος, με το οποίο συζούσε στο διαμέρισμα. Μετά τον εντοπισμό της σορού η γυναίκα αναζητείτο επισταμένως για να εξεταστεί και τελικά εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Στο πλαίσιο της σχηματισθείσας ποινικής δικογραφίας εκδόθηκε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης και σήμερα το πρωί συνελήφθη.

Όπως τόνισε αμέσως μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, το ενοικίασε τον Σεπτέμβριο σε ένα Έλληνα και την Γερμανίδα σύζυγό του, ενώ στα τέλη Δεκεμβρίου ο άνδρας του είπε ότι θα έκαναν ένα ταξίδι στη Γερμανία. Σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη, αρχές Ιανουαρίου η γυναίκα του έδωσε το ενοίκιο και από τότε δεν ξαναείδε το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια έψαχναν τον άνδρα φίλοι του, καθώς και η πρώην σύζυγός του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs