Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Μεικτός οργaσμός; Εσένα σου' χει τύχη; Μόνο για γυναίκες


Ο επονομαζόμενος και «blended οrgasm» ορίζεται ως: η ταυτόχρονη κορύφωση στον κόλπο και στην κλeιτορίδα της. 

Γιατί απλά, αγαπητέ αναγνώστη, ειδικά στο....
σeξ υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που προκύπτουν κατά τύχη, εκεί που δεν το περιμένεις, και όχι με το εγχειρίδιο στο χέρι. Ο μεικτός οργaσμός, ο οποίος συνδυάζει την υπερδιέγερση της κλeιτορίδας με τον εeεθισμό του σημείου Α στα έγκατα του γυναικείου κόλπου, είναι ομολογουμένως μια εξαιρετικά ευχάριστη συνθήκη για όλους τους συνδαιτυμόνες και με το νόμο των πιθανοτήτων προκύπτει σε παρτενέρ, οι οποίοι είτε διακατέχονται από το μικρόβιο του πειραματισμού είτε αισθάνονται απόλυτη οικειότητα είτε είναι απλά kwωλόφαρδοι.

Σύμφωνα με τον Dr. Barry Komisaruk, καθηγητή Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Rutgers που το “χει ψάξει, η οδός που σε οδηγεί ντουγρού στο μεικτό γυναικείο οργaσμό δεν είναι μία, αλλά τρεις: γεννητικά νεύρα – κλwιτορίδα, πυελικά νεύρα – κόλπoς, πνευμονογαστρικά νεύρα (δεσμίδα νεύρων που ξεκινούν από το εγκεφαλικό στέλεχος, κατεβαίνουν προς την καρδιά και συνεχίζουν προς την κοιλιακή χώρα)-τράχηλος.

Εάν όλα τα παραπάνω διεγερθούν ταυτόχρονα, ο Komisaruk με τ’ όνομα υποστηρίζει ότι ο οργaσμός της είναι τόσο έντονος και σύνθετος που απλά δεν περιγράφεται με λόγια (αλλά με ουρλιαχτά). Τι απαιτεί ο μεικτός οργaσμός για να συμβεί πέρα από τα βασικά, δηλαδή ένα aιδοίο κι ένα πέoς; Διάθεση, τι άλλο; Δόξα τη θεά Αφροδίτη, η γυναικεία διέγερση δεν είναι μονοπώλιο ούτε μιας στάσης ούτε καν ενός οργάνου, σημείου, όπως θες πες το.
ΠΗΓΗ askmen
Λυδία Μανιάτη

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs