Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Η απίστευτη ανακάλυψη ενός ζευγαριoύ που κοιτούσε παιδικές φωτογραφίες - Τι είδε η γυναίκα στις φωτογραφίες του συζύγου της


Aυτό το photobomb ίσως είναι από τα πιο πετυχημένα της ιστορίας, αρκεί να διαβάσετε παρακάτω τον λόγο....
Η Yiqin Lu και ο Hedong Zhang, ένα ζευγάρι από την Κίνα, διάλεγαν ποιες φωτογραφίες τους θα βάλουν στο άλμπουμ του γάμου τους 




που ετοίμαζαν, όταν ξαφνικά μια φωτογραφία του νεαρού άντρα που είχε τραβηχτεί 15 χρόνια πριν, προκάλεσε και στους δυο τους τεράστια έκπληξη.

Το ζευγάρι πρόσεξε μια φιγούρα που υπήρχε στο πίσω μέρος της εικόνας που έμοιαζε με τη μητέρα της Lu, το όνομα της οποίας είναι Yanfeng. Όπως αποδείχτηκε εν τέλει, η ίδια η Yanfeng επιβεβαίωσε ότι είναι εκείνη στην φωτογραφία. 

Η 25χρονη κοπέλα δήλωσε ότι αυτό που τους συνέβη με τον σύντροφο της, ήταν απίστευτο και πως αν δεν υπήρχε η συγκεκριμένη φωτογραφία θα θεωρούσε αυτήν την ιστορία εντελώς φανταστική. Τώρα δηλώνει ότι πιστεύει στο πεπρωμένο. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο βουνό Λινκγ Σαν, της Κινέζικης πόλης Γουξί, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που έκανε ο 14χρονος τότε Zhang.

Η Lu ήταν εκείνη που πρόσεξε την λεπτομέρεια στην φωτογραφία, όταν την σκάναρε μαζί με κάποιες άλλες με τον σύντροφο της, πριν από λίγο καιρό. Μάλιστα, αναγνώρισε αμέσως τη μητέρα της, η οποία επιβεβαίωσε την ανακάλυψη. Η κοπέλα έψαξε στο σπίτι των γονιών της για φωτογραφίες της μητέρας της που είχε βγάλει στην ίδια περιοχή. Με λίγο επιπλέον ψάξιμο, το ζευγάρι ανακάλυψε ότι η ιστορία πίσω από την φωτογραφία ήταν ακόμα πιο μεγάλη. Η Lu που τότε ήταν 9 χρονών, ήταν επίσης στο ταξίδι στο Λινγκ Σαν και oi οικογένειες και των δυο τους είχαν πάρει το ίδιο λεωφορείο για να επισκεφθούν την περιοχή, ενώ είχαν χρησιμοποιήσει ακόμα και το ίδιο ταξιδιωτικό γραφείο για να κλείσουν την εκδρομή.

Το ζευγάρι, κατέληξε να διηγείται την ασυνήθιστη ιστορία του στους καλεσμένους του γάμου του, την ημέρα της τελετής, υποστηρίζοντας ότι η παλιά φωτογραφία ηλικίας 16 ετών, είναι η απόδειξη ότι η σχέση τους ήταν γραφτό να δημιουργηθεί. Σύμφωνα με τη Lu, ο σύζυγος της είπε ότι μπορεί όταν ήταν παιδιά να μην γνώριζαν ο ένας τον άλλον, αλλά για 16 χρόνια οι ουρανοί σχεδίαζαν να τους φέρουν κοντά και πως χάρη σε αυτήν την απίστευτη ιστορία, τώρα θα χαίρονται και θα γιορτάζουν την αγάπη τους ακόμα πιο πολύ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs