Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Τεντόγλου: «Το αφιερώνω σ` όλη την Ελλάδα»


Το χαμόγελο του τα έλεγε όλα, αλλά ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης στις πρώτες του δηλώσεις δεν ...
ξέχασε να ευχαριστήσει τους πάντες και να υποσχεθεί ακόμη πιο σκληρή δουλειά για τις επόμενες διοργανώσεις στον ανοικτό στίβο




Με άλμα στα 8.38μ. ο Μίλτος Τεντόγλου στα 20 του χρόνια κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, με τον πρωταθλητή από τα Γρεβενά να λάμπει από χαρά, αλλά να παραμένει προσγειωμένος και να μην ξεχνά αυτούς που τον έχουν στηρίξει.

«Το αφιερώνω στην οικογένεια μου, στον προπονητή Γιώργο Πομάσκι, αλλά και στον πρώτο μου προπονητή μου από τα Γρεβενά τον Βαγγέλη Παπανίκο, ο οποός ήρθε σήμερα εδώ για να μου συμπαρασταθεί. Επίσης το αφιερώνων σ όλη την Ελλάδα που με στηρίζει και με είδε σήμερα», ήταν το πρώτο του σχόλιο στη μεικτή ζώνη.

Λίγο αργότερα κι αφού είχε ολοκληρωθεί η τελετή απονομής των μεταλλίων μιλώντας στην ΕΡΤ παραδέχθηκε ότι:

«Ο στόχος ήταν να κάνω άλμα πάνω από τα 8.30 γιατί το είχα αυτό το άλμα κι έστω και αργά το βρήκα. Ο στόχος μου ήταν και να νικήσω και να κάνω ένα μεγάλο άλμα. Τα άκυρα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά με πεισμώνουν και με κάνουν να θέλω καλύτερα άλμα στα συνέχεια»

Ο Τεντόγλου εξομολογήθηκε επίσης ότι δεν τα έχασε όταν κάποια στιγμή βρέθηκε 2ος.

Όταν ο Σουηδός έκανε 8.17 είπα από μέσα μου 'μπράβο του' και ήταν ένα κίνητρο για να προσπαθήσω περισσότερο... Απ' ότι φάνηκε η πίεση με βοηθάει να λειτουργώ καλύτερα και δεν αγχώνομαι όταν κάποιος κάνει μια καλύτερη επίδοση από εμένα»

Κι αν το χρυσό στο Ευρωπαϊκό κλειστού ήταν μια μεγάλη επιτυχία, για τον ίδιο από δω και πέρα υπάρχει ακόμη περισσότερη δουλειά.

«Τις δυνατότητες μου τις ήξερα οπότε περίμενα αυτό το άλμα και πλέον συνεχίζουμε για τον ανοικτό... Τώρα μας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά κι ήδη έχουμε συζητήσει και συμφωνήσει με τον κόουτς ότι θα αλλάξουμε επίπεδο».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs