Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Νεκρός κηπουρός παίρνει εκδίκηση από τον τάφο - Άφησε πίσω αντικείμενα παγιδευμένα με βόμβες - Ήδη ένας γιατρός έχασε την ζωή του


Ενας άνδρας σκοτώθηκε και δύο γυναίκες τραυματίστηκαν στη Γερμανία, εξαιτίας των παγιδευμένων με ...
βόμβες αντικειμένων που άφησε πίσω του ένας κηπουρός που έχει πεθάνει και φαίνεται πως παίρνει εκδίκηση από τον τάφο.




Ενας 64χρονος Γερμανός γιατρός σκοτώθηκε από έκρηξη στην είσοδο του ιατρείου του, το πρωί της Παρασκευής. Η αστυνομία πιστεύει ότι η βόμβα ήταν σε πακέτο που σήκωσε το θύμα. Επίσης, δύο γυναίκες- μητέρα και κόρη πιθανότατα- τραυματίστηκαν όταν ένα παγιδευμένο με βόμβα καυσόξυλο εξερράγη στη σόμπα τους, την Κυριακή.

Η γερμανική αστυνομία έχει ήδη προειδοποιήσει τους πολίτες που είχαν κάποια διαφορά ή καβγά με τον 59χρονο Μπέρνχαρντ Γκράουμαν να είναι σε επιφυλακή και να επικοινωνήσουν με τις αρχές. «Οι ερευνητές εκτιμούν ότι έβαλε έναν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο του ιατρείου. Πιθανότατα, ο γιατρός σήκωσε τον μηχανισμό, που ήταν καλυμμένος, από το πάτωμα. Αυτό προκάλεσε την έκρηξη», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο Γκράουμαν βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην πόλη Μέλινγκεν, στη δυτική Γερμανία, το βράδυ της Παρασκευής. Η νεκροψία θα δείξει αν αυτοκτόνησε με δηλητήριο. Ο γιατρός σκοτώθηκε στο κοντινό χωριό Ενκενμπαχ- Αλσενμπορν, ενώ οι δύο γυναίκες τραυματίστηκαν στο Οτενμπεργκ, λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι του Γκράουμαν.

Και τα τρία θύματα γνώριζαν τον κηπουρό, αλλά είχαν τσακωθεί μαζί του. «Ο Γκράουμαν δεν είχε καλή σχέση με αυτούς τους ανθρώπους», ανέφερε η αστυνομία. «Και στις δύο περιπτώσεις είχαν υπάρξει συγκρούσεις. Η αστυνομία δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα ο Γκράουμαν να έκανε προετοιμασίες για να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή άλλων ανθρώπων, πριν από τον θάνατό του. Καλούμε τους ανθρώπους που είχαν προβληματική προσωπική ή επαγγελματική σχέση μαζί του να επικοινωνήσουν με την αστυνομία επειγόντως», αναφέρει ακόμη η ίδια ανακοίνωση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs