Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Το σχήμα των χειλιών μιας γυναίκας, την προδίδει για το είδος του οργaσμού που έχει


Μπορεί ένας άνδρας να αναγνωρίσει τι είδους οργaσμό έχει συνήθως μια γυναίκα, απλά και μόνο με ...
το να κοιτάξει τα χείλη της; Κάποιοι επιστήμονες υποστηρίζουν πως μπορεί.



Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, το σχήμα των χειλιών μιας γυναίκας μπορεί να προβλέψει εάν η συγκεκριμένη γυναίκα έχει συνήθως κολπικούς ή μη οργaσμούς. Απλά σας λέμε πως την επόμενη φορά που θα δείτε γυναίκα με μεγάλη λακκούβα στο πάνω χείλος, κάτω από τη μύτη, έχει συνήθως κολπικό οργaσμό.

Οι επιστήμονες μελέτησαν το σχήμα του στόματος 260 γυναικών και στη συνέχεια τις ρώτησαν για το είδος του οργaσμού που απολαμβάνουν συνήθως. Όσες είχαν έντονη λακκούβα είχαν περισσότερες πιθανότητες στο σεξ να έρθουν σε οργaσμό κολπικά, με τη διείσδυση. 

Η θεωρία που ανέπτυξε ο καθηγητής Μιγκέλ Κόστα, και η οποία στατιστικά από τις 260 γυναίκες που εξετάστηκαν, επιβεβαιώθηκε, αφορά στη θέση που το έμβρυο παίρνει μέσα στη μήτρα, πριν καν γεννηθεί η γυναίκα. Όταν σχηματίζονται τα νεύρα και οι απολήξεις κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του εμβρύου, ομοιάζουν αυτά των χειλιών με εκείνα των γεννητικών οργάνων.

Αποτέλεσμα αυτού είναι το σχήμα των χειλιών να μπορεί να «προδώσει» τον οργaσμό μιας γυναίκας, αφού θεωρητικά οι νευρικές απολήξεις και τα νευρωνικά κυκλώματα των δυο σημείων αλληλοεπιδρούν μεταξύ των.

Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε τα όσα λέει ο συγκεκριμένος επιστήμονας. Την επόμενη φορά που θα συναντήσετε μια γυναίκα, κοιτάξτε την πρώτα από όλα στο στόμα και στα χείλη…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs