Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Πως τα χείλη σας θα δείχνουν ωραιότερα;Μικρά tips ομορφιάς


Ποια λάθη κάνουν στην εμφάνισή τους οι γυναίκες; Τι πρέπει ν΄ αποφεύγετε για να έχετε ωραία χείλη;....



1. Δεν τα ενυδατώνετε

Όταν πρόκειται για την περιποίηση του προσώπου σας πριν από το μακιγιάζ, τον σπουδαιότερο ρόλο τον παίζει η ενυδάτωση, ο οποία φυσικά θα πρέπει να γίνεται και στα χείλη που συνήθως τα προσπερνάμε.


2. Δεν κάνετε συχνά απολέπιση

Και αυτό το λάθος είναι σχετικό με το προηγούμενο, καθώς αν θέλετε να διαρκέσει περισσότερο το lipstick σς θα πρέπει η επιφάνεια των χειλιών να είναι λεία. Άρα θα πρέπει να κάνετε συχνά απολέπιση. Για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, χρησιμοποιήστε ένα απαλό scrub με ενυδατικές ιδιότητες.


3. Δεν χρησιμοποιείτε μολύβι χειλιών

Ένα κηρώδες μολύβι χειλιών χρησιμεύει ως φράγμα μεταξύ του lipstick και του εξωτερικού των χειλιών σας, ώστε να μην λερώνει. Το ιδανικό είναι να το χρησιμοποιήσετε κατά μήκος της εξωτερικής γραμμής των χειλιών, για να τα κάνετε να φαίνονται πιο μεγάλα. Φροντίστε το χρώμα του να ταιριάζει με αυτό του κραγιόν σας, εκτός και αν θέλετε να ακολουθήσετε το στυλ των 90s.


4. Βάζετε το κραγιόν από το λάθος σημείο

Αν θέλετε να μη λερώσετε και τα χείλη σας να έχουν το ιδανικό σχήμα θα πρέπει πάντα να ξεκινάτε από το κέντρο των χειλιών σας και μετά να συνεχίζετε προς τα έξω. Πρώτα δίνετε έμφαση στο επάνω κεντρικό μέρος και έπειτα στο κάτω. Αν θέλετε όμως ένα ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα μη συνεχίσετε προς τις γωνίες, απλά τρίψτε τα χείλη σας και προσθέσε όπου χρειάζεται στο τέλος.


5. Δεν διασφαλίζετε το χρώμα

Αυτό ισχύει κυρίως για τα πιο glossy και όχι τόσο για τα ματ προϊόντα, καθώς με το παραμικρό φεύγουν είτε στα δόντια είτε και στο ποτήρι σας. Μπορείτε όμως όταν τελειώσετε να ταμπονάρετε με ένα μαντιλάκι τα χείλη σας και στο τέλος να βάλετε με ένα πινέλο λίγη διάφανη πούδρα, για να σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα.


6. Δεν επιλέγετε το σωστό χρώμα

Όσα χρώματα έχουν σαν βάση τους το μπλε, όπως το έντονο κόκκινο, ταιριάζουν κυρίως στις γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Ενώ όσα έχουν για βάση τους το πορτοκαλί ταιριάζουν στις πιο σκούρες και ζεστές επιδερμίδες.


Το μυστικό

Μετατρέψτε οποιοδήποτε χρώμα χειλιών με μια φωτεινή σκιά: περάστε ένα χρυσό γκλος πάνω από το κραγιόν και θα ζεσταίνει αμέσως το χρώμα του κάνοντάς τα πιο φωτεινά.

ηγή: omorfamystika.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs