Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019

Τα ζώδια που βαριούνται να κουνηθούν


«Εχω βάλει γυαλιά ηλίου γιατί βαριόμουν να σηκωθώ να κλείσω το φως», γράφει ο «Τοίχος είχε τη δική του υστερία» και ...
σίγουρα είχε στον μυαλό του έναν Ζυγό ή Δίδυμο.
Υπάρχουν ζώδια που είναι γεμάτα ενέργεια και πρόθυμα βοηθήσουν και είναι αρκετά ενεργητικά, ενώ άλλα βαριούνται να κουνηθούν και προτιμούν να μείνουν όλη μέρα στο σπίτι, αράζοντας.

Ποια είναι αυτά;


Ταύρος

Ο Ταύρος είναι εκείνος που θα προτιμήσει να κάτσει όλη ημέρα στο σπίτι και να χαζεύει στον υπολογιστή από το να πάει να πιει έναν καφέ.

Είναι ο τύπος που θα του στείλουν «πάμε για ποτό;», θα κανονίσει και ακυρώσει δυο ώρες πριν το ραντεβού γιατί έχει κολλήσει με μια σειρά.


Δίδυμος

Ο βασιλιάς της βαρεμάρας. Μπορεί να κάνει 100 πράγματα μέσα στη μέρα να τρέχει από τη δουλειά, για κολύμπι και για σκοποβολή, ωστόσο, όταν τον πιάσει η βαρεμάρα τελείωσε. Τα θέλει όλα στο πιάτο. Μπορεί να κάτσει στον καναπέ και να βαριέται ακόμη και να πάει να πιει νερό.


Ζυγός

Ο Ζυγός αν μπορούσε θα καθόταν όλη μέρα στο σπίτι και να κοιτάζει το ταβάνι από το να μιλάει με ανθρώπους. Μην σας ξεγελάει ο κοινωνικός και χαμογελαστός χαρακτήρας του, κατά βάθος δεν μπορεί τα πολλά πολλά και δεν έχει όρεξη να σπαταλήσει την ενέργειά του με άλλους ανθρώπους. Τους μόνους που θέλει δίπλα του είναι οι φίλοι του, αρκεί να έρθουν σπίτι του!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs