Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Απίστευτη δήλωση επιχειρηματία στη Πάτρα: «Κλέβαμε και τώρα που πρέπει να γίνουμε νόμιμοι δεν βγαίνουμε» Με μεγάλη ειλικρίνεια περιγράφει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί


Λουκέτο στην πλειοψηφία των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής της Πάτρας από το πρωί, μετά την απόφαση ...
των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και αναψυχής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ασφυκτική κατάσταση που επικρατεί με το ΦΠΑ. 

Από την πρώτη βόλτα στο κέντρο της Πάτρας διαπιστώνει κανείς ότι μόνο δυο καφέ άνοιξαν στον εμπορικό ιστό της πόλης.

Ανάλογη η εικόνα και περιμετρικά της πλατείας Υψηλών Αλωνίων όπου μόνο δυο από τα πολλές καφετέριες της περιοχής ήταν ανοιχτές. Η συντριπτική πλειοψηφία των καφετεριών στο κέντρο της Πάτρας ήταν μεν κλειστές, ωστόσο σε μεγάλες γειτονιές περιφερειακά του κέντρου, όπως Ζαρουχλέικα, Ψαροφάι και αλλού υπήρχαν καφε που άνοιξαν και μάλιστα ήταν γεμάτα κόσμο.

Στους «Αταίριαστους» στον ΣΚΑΪ, βγήκε εκπρόσωπος του συλλόγου καταστημάτων που θέλησε να περιγράψει την κατάσταση στον κλάδο. «Για να λέμε την αλήθεια» είπε «παλιότερα κλέβαμε! Μας άφηνε το κράτος να κλέβουμε και έτσι καταφέρναμε και βγαίναμε. Σήμερα που έφτασε η στιγμή να γίνουμε νόμιμοι, δεν βγαίνουμε. Δεν γίνεται»!

«Δεν κλέβεις για να κερδίσεις. Κλέβεις για να μείνεις ανοιχτός. Να μείνεις όρθιος. Με αυτό τον τρόπο κάνεις ουσιαστικά αντίσταση. Δεν υπάρχει καφετζής που να είναι πλούσιος» είπε μεταξύ άλλων…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs