Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

H μοναχοκόρη του Sean Penn είναι φωτιά και λαύρα


Στα 22 της η Dylan Penn έχει τον κόσμο (και τον Robert Pattinson) στα πόδια της. Η φωτογράφηση της στο...
GQ ήταν απλά η αρχή.



Επί 17 χρόνια η υπαρξή της Dylan (και του αδελφού της, του Hopper-που πήρε το ονομά του από τον Dennis) ήταν σχεδόν μυστική, αφού η οικογένεια Penn έμενε επίτηδες εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το Χόλιγουντ.

‘Δεν ήθελα να μεγαλώσουν τα παιδιά μου μέσα σε αυτή την περίεργη, συκοφαντική κοινωνία. Για αυτό μετακομίσαμε’, Robin Wright

Συγκεκριμένα ο Sean και η Robin μεγάλωναν τα παιδιά τους στο ‘ταπεινό’ -10.000 τ.μ. και αξίας μόλις 2 εκ. δολαρίων- σπίτι τους στην πόλη Ross, μια μικρή κωμόπολη 2.000 κατοίκων λίγο έξω από το San Francisco. Ακριβώς απέναντι από τον τοπικό πυροσβεστικό σταθμό και δίπλα στο δημόσιο σχολείο όπου πήγαν και οι δυο δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο.


Όλα αυτά όμως άλλαξαν μετά το οριστικό διαζύγιό των γονιών τους το 2010 που ανάγκασε την Robin να πουλήσει το σπίτι της και να μετακομίσει στο Los Angeles προκειμένου να είναι κοντά στην Dylan η οποία ξεκινούσε τις σπουδές Ιστορίας στο University Of Southern California.


Σπουδές τις οποίες τελικά η Dylan, μετά από ένα χρόνο, παράτησε προκειμένου να γίνει μοντέλο και ηθοποιός. Αυτό δηλαδή που της ήταν γραμμένο εξαρχής στο DNA της. Aν και, προς υπερασπισή της, επί ένα χρόνο προσπάθησε να βγάλει ‘τίμια’ το χαρτζηλίκι της δουλεύοντας ως pizza delivery και βοηθός παραγωγής σε indie παραγωγής.


Αυτός, η επί χρόνια ‘απομόνωσή’ της, ήταν και ο λόγος που οι παπαράτσι δεν την είχαν ‘μυριστεί’ με το που μπήκε στην εφηβεία. Όπως δηλαδή συνέβη στην Ireland Baldwin, κόρη του Alec και της Kim Basinger, που επίσης έσκασε μύτη φέτος. 

Ουσιαστικά η Dylan, που έκλεισε το πρώτο της συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων μόλις τον Ιανουάριο (και μάλιστα με τον ίδιο ατζέντη που είχε ‘ανακαλύψει’ την Paris Hilton), έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, φορώντας μια κατακόκκινη Ralph Lauren τουαλέτα, στην φετινή απονομή των Emmy.


Εκεί που άφησε τους πάντες, συμπεριλαμβανομένου του Pattinson, με το στόμα ανοιχτό.

Σύμφωνα με τον guru του μόντελινγκ, Paul Fisher, που την ενθάρυνε να γίνει μοντέλο, ο λόγος που είναι τόσο πετυχημένη δεν έχει να κάνει με το ονομά της αλλά με το γεγονός ότι ΄Οταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο, γυρίζεις και την κοιτάζεις. Και αυτό δεν έχει καμία σχέση με το επίθετό της. Μοιάζει πολύ με την μάνα της, την οποία είχα γνωρίσει όταν ήταν στην ηλικία της Dylan σε μια φωτογράφηση που έκανε για τον Herb Ritts.

Η ίδια η Dylan πάντως επιμένει πως το μόντελινγκ, στα πλαίσια του οποίου έκανε και την παρακάτω topless λήψη, είναι απλά ένα χόμπι και ότι, στην πραγματικότητα, αυτό που συνεχίζει να θέλει να γίνει είναι σεναριογράφος.

‘Συνειδητοποίησα ότι αυτό ήταν που θέλω να γίνω όταν ήμουν 10 ετών, οι γονείς μου με άφησαν για πρώτη φορά μόνη σπίτι και μου έβαλαν να δω στο dvd το Annie Hall’

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs