Σάββατο, 20 Απριλίου 2019

Τραγωδία στο Αίγιο: Η 35χρονη είναι η μητέρα του βρέφους - Βγήκε η εξέταση DNA


Η εξέταση DNA αποκάλυψε πως η γυναίκα που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας είναι η μητέρα του βρέφους ...
που βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί ενώ δεν έχει ασκηθεί εναντίον της δίωξη καθώς δεν έχει συλλεχθεί το απαραίτητο προανακριτικό υλικό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το προανακριτικό υλικό θα ολοκληρωθεί, όταν θα υπάρχει και το αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων από το βρέφος. Όσον αφορά τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων αναμένεται να γνωστοποιηθούν σε χρονικό διάστημα από έναν έως τρεις μήνες.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει διατάξει να του υποβληθεί από την αστυνομία όλο το προανακριτικό υλικό, με εκκρεμή την ιστολογική εξέταση.

Από την πλευρά της η 35χρονη αρνείται πως είναι η μητέρα του βρέφους και δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, καθώς υποστηρίζει πως απέβαλε ενώ διένυε την 34η εβδομάδα κύησης.


Το χρονικό

Το βρέφος εντοπίστηκε σε κάδο απορριμάτων την Πέμπτη.

Την Τετάρτη η 35χρονη γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία και η εικόνα της σύμφωνα με πληροφορίες, παρέπεμπε σε επιπλοκές από γέννα. Οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία και τότε, άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της φρικτής υπόθεσης.

Το άτυχο μωράκι βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου. Μάλιστα η γυναίκα, μπροστά στο τραγικό αυτό θέαμα, λιποθύμησε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs