Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Τρέμε νομικέ κόσμε: Η Κιμ Καρντάσιαν σπουδάζει για να γίνει δικηγόρος!


«Το ποινικό δίκαιο το παίζω στα δάχτυλα, είναι παιχνιδάκι για μένα» λέει η τηλεπερσόνα ...
Μετά τη μόδα και τη σόουμπιζ, η Κιμ Καρντάσιαν έχει βάλει στόχο να κατακτήσει και τον νομικό κόσμο 




αφού, όπως αποκάλυψε, η λίστα των τίτλων της θα περιλαμβάνει σύντομα και εκείνον της «δικηγόρου ποινικού δικαίου».

Η διάσημη τηλεπερσόνα και σύζυγος του Κάνιε Γουεστ δήλωσε ότι σκοπεύει να δώσει τις εξετάσεις του αμερικανικού δικηγορικού συλλόγου για να εξασφαλίσει την άδεια άσκησης του επαγγέλματος το 2022. 

Η ριάλιτι σταρ ξεκίνησε την «μαθητεία» της σε μια νομική φίρμα στο Σαν Φρανσίσκο το περασμένο καλοκαίρι, την ίδια περίπου περίοδο που συνεβαλε στην απελευθέρωση της Άλις Μαρι Τζόνσον (μιας ηλικιωμένης Αφροαμερικανίδας που είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών), επιστρατεύοντας ακόμη και τον Τραμπ για αυτόν τον σκοπό.

Η 63χρονη βρισκόταν σε μια φυλακή της Αλαμπάμα για ένα μη βίαιο έγκλημα από το 1996 και η Καρντάσιαν επισκέφθηκε τον Αμερικανό πρόεδρο στον Λευκό Οίκο για να τον πείσει να συμβάλλει στην απελευθέρωσή της, κάτι που ο ίδιος έκανε με προθυμία.

Σχολιάζοντάς την απόφασή της να ασχοληθεί με τον νόμο, η Καρντάσιαν είπε στην αμερικανική Vogue ότι η «εκστρατεία» της για την απελευθέρωση της Τζόνσον την έκανε να νιώσει ότι οι νομικές της γνώσεις ήταν ανεπαρκείς, και ότι, αν ήθελε να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν πληρώσει το χρέος τους στην κοινωνία, έπρεπε να μάθει περισσότερα. Έτσι λοιπόν η σταρ αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του δικηγόρου πατέρα της και να σπουδάσει αυτό το απαιτητικό αντικείμενο. 

Έχοντας ήδη συμπληρώσει το πρώτο έτος των σπουδών της, η τηλεπερσόνα δηλώνει ότι αυτό που τη δυσκολεύει πιο πολύ είναι η μελέτη, αφού τις βασικές ιδέες τις «πιάνει» με τη μία. «Για μένα, πιο δύσκολη είναι η αδικοπραξία και πιο βαρετά απ' όλα είναι τα συμβόλαια. Το ποινικό δίκαιο το παίζω στα δάχτυλα, είναι παιχνιδάκι για μένα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Καρντάσιαν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs