Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Κάννες 2019: Αλεσάντρα Αμπρόζιο συνέχισε την κιτς μόδα με τα φορέματα με τους γλουτούς έξω [εικόνες]


Το Φεστιβάλ των Καννών 2019 ξεκίνησε, το κόκκινο χαλί απλώθηκε και οι διασημότητες από ...
όλο τον πλανήτη βάζουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν.

Πάνω στον πανικό και στην αγωνία του εντυπωσιασμού, ακόμη και στο Φεστιβάλ των Καννών, οι υπερβολές και οι ακρότητες δεν λείπουν. 




Οταν δε ο δρόμος του εντυπωσιασμού δεν περνάει μέσα από «φεστιβαλικά» φορέματα υψηλής ραπτικής, από εντυπωσιακές δημιουργίες haute couture για κόκκινο χαλί, αλλά από την επιλογή ρούχων που απλά εξυπηρετούν το γυμνό, τότε το αποτέλεσμα καταλήγει συνήθως κιτς.

Σε αυτό το δρόμο κινήθηκαν στο Φεστιβάλ των Καννών 2019 μέχρι στιγμής η Αμπερ Χερντ και η Αλεσάντρα Αμπρόζιο. Η ηθοποιός και το μοντέλο, αν και φημίζονται για τις σικάτες εμφανίσεις τους αυτή τη φορά επέλεξαν να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί των Καννών με κάτι υπερβολικά σέξι. Και οι δύο έκαναν την ίδια επιλογή, φορέματα με σκισίματα στο πόδι που φτάνουν και οριακά ξεπερνούν τη μέση, αποκαλύπτοντας όχι μόνο τα πόδια τους αλλά και τους γλουτούς τους. Το δρόμο τον είχε δείξει πιο παλιά η Μπέλλα Χαντίντ, άλλωστε.


Κάννες 2019: Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο τα έδειξε όλα στο κόκκινο χαλί

Η 38χρονη Αλεσάντρα Αμπρόζιο επέλεξε να παραστεί στην πρεμιέρα του Les Miserables με μια δημιουργία Julien Macdonald για τη μεγάλη της στιγμή στο Φεστιβάλ «Κάννες 2019», το οποίο έμοιαζε εξαιρετικό για πάρτι αλλά δημιουργούσε μια κακή αίσθηση στο κόκκινο χαλί. Με άνοιγμα στο γλουτό, κάπες, ουρές, ασυμμετρίες, υπερβολές και στο μπούστο και στην πλάτη, η Αλεσάντρα Αμπρόζιο υποχρέωσε σίγουρα άπαντες να γυρίσουν να την κοιτάξουν και έκανε τα φλας να αστράψουν, αλλά σίγουρα δεν θα φύγει από το Φεστιβάλ των Καννών 2019 παίρνοντας τα εύσημα της πιο καλοντυμένης.



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs