Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Ήρωας-ταξιτζής «συνέλαβε» κατά συρροή βιαστή μετά από επίθεση σε 9 άτομα (Photos)


Ένας γενναίος ταξιτζής βοήθησε στη σύλληψη ενός ύποπτου βιαστή, αφού φέρεται να επιτέθηκε σε ...
εννέα άτομα μέσα σε 12 ώρες, στο Τσεσάιρ της Μ. Βρετανίας.

Ο Joseph McCann κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε εννέα άτομα, επτά από τα οποία ήταν παιδιά - καθώς και ότι βίασε αγόρι ηλικίας 11 ετών.




Ο ύποπτος βιαστής συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, αφού τράκαρε ένα αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε δύο έφηβες που είχε απαγάγει.

Ο 34χρονος βίασε ή κακοποίησε σεξουαλικά τέσσερα άτομα - και απήγαγε άλλα πέντε - σε σύντομο χρονικό διάστημα την Κυριακή.


Ο McCann διέφυγε από την αστυνομία με τα πόδια μετά από το τρακάρισμα και τελικά πήρε ένα ταξί σε μια προσπάθεια να διαφύγει, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ωστόσο, ο 34χρονος οδηγός ταξί αναγνώρισε τον McCann από όσα ανέφεραν τα ΜΜΕ και παραξενεύτηκε όταν του ζήτησε να αποφύγει τους κύριους δρόμους.


Έτσι, ο ταξιτζής πήγε το όχημα στην άκρη και άναψε τα φώτα σε έναν αστυνομικό, ο οποίος στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο.


«Άφησα τα φώτα στην υψηλή σκάλα έτσι ώστε να με σταματήσει η αστυνομία. Τότε ο ύποπτος άρχισε να κλωτσάει, φοβήθηκα αλλά συνέχισα να οδηγάω. Στον δρόμο είδα έναν αστυνομικό να μιλάει σε κάποιον άλλο στην άκρη του δρόμου, έτσι του έριξα τα φώτα. Στη συνέχεια, ο ύποπτος επιτέθηκε σε αυτόν και στον αστυνομικό, πριν κατέβει από το όχημα και φύγει τρέχοντας στα χωράφια. Ωστόσο, η αστυνομία τον εντόπισε αργότερα πάνω σε ένα δέντρο και τον συνέλαβε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs