Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

Πώς λύθηκε το μυστήριο με τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού


Ένας 46χρονος έμπορος κρεάτων, με τον οποίο είχε τη τελευταία συναλλαγή πριν δολοφονηθεί, φέρεται να είναι ο ...
άνθρωπος που σκότωσε τον 59χρονο επιχειρηματία, Δημήτρη Γραικό.

H σορός του άτυχου επιχειρηματία εντοπίστηκε θαμμένη, μαζί με το αγροτικό αυτοκίνητο του, στην κτηνοτροφική μονάδα του 46χρονου.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας αυτός έχει προσαχθεί και κρατείται ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του και αναμένεται ο σχηματισμός δικογραφίας.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ το οποίο κράτησε σχεδόν δυόμιση χρόνια, μέχρι ο 46χρονος έμπορος κρεάτων να «σπάσει» και να οδηγήσει τις Αρχές στο σημείο που είχε θάψει τον Δημήτρη Γραικό, σε βάθος τρία μέτρα στην κτηνοτροφικό του μονάδα στο χωριό Ανατολικό. 

Η ανάσυρση της σορού και του οχήματος ολοκληρώθηκε πριν το βράδυ της Πέμπτης, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να υπάρξει νέα επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. Ο 59χρονος (κατά την εξαφάνισή του) επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, είχε εξαφανιστεί στις 3 Νοεμβρίου του 2016, ωστόσο, οι έρευνες δεν έπαψαν κατά το διάστημα αυτό. Κομβική ήταν η μαρτυρία της συζύγου του επιχειρηματία, η οποία κατέθεσε ότι ο Δημήτρης Γραικός έφυγε από το σπίτι του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και πήγε στα σφαγεία του 46χρονου για να πουλήσει κάποια ζώα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπό διερεύνηση είχε βρεθεί και η σύζυγος του αδικοχαμένου επιχειρηματία, ωστόσο σήμερα αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs