Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Βγήκε για ένα χαλαρό ποτάκι και ξύπνησε με κομμένο το πέος του (pics)


H έξοδος του 44χρονου με τους φίλους του, παραλίγο να έχει τραγική κατάληξη για την σεξουαλική του ζωή.

Περιπετειώδης ήταν η έξοδος ενός τύπου στην Κίνα, βάζοντας σε κίνδυνο την σεξουαλική του ζωή...



Ο Ταν, στις 7 Μαΐου βγήκε έξω με τους φίλους του, όμως το μισό λίτρο σάκε που ήπιε τον έβγαλε νοκ άουτ, με αποτέλεσμα σε κάποια φάση να χάσει τις αισθήσεις του.

Κατά τις 5 τα ξημερώματα όμως ξύπνησε σπίτι του με φρικτούς πόνους και διαπίστωσε οτι ήταν γεμάτος αίματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το The Global Times, όταν κοίταξε τα γεννητικά του όργανα, είδε με τρόμο οτι το πέος του ήταν σχεδόν κομμένο, στηριζόμενο απλά σε μερικά εκατοστά δέρματος.

Αμέσως άρχισε να φωνάζει τον αδελφό του, ο οποίος τον πήγε σε αρκετά νοσοκομεία της περιοχής, τα οποία όμως δεν είχαν τις κατάλληλες υποδομές για να αναλάβουν την περίπτωση.

Ευτυχώς το Xiangya Hospital στην Τσανγκσά μπόρεσε να τον δεχθεί, όπου σύμφωνα με το SETN υποβλήθηκε σε μία επέμβαση 7 ωρών, προκειμένου να του επισκευάσουν την ουρήθρα, τα αγγεία και τους ιστούς.

Όπως είπε ο γιατρός Wu Panfeng στην Sanxiang Metro, η υπόθεση ήταν εξαιρετικά δύσκολη επειδή το πέος δεν ήταν τελείως κομμένο. Έτσι, δεν μπορούσε να τοποθετηθεί σε πάγο για να διατηρηθεί, με αποτέλεσμα το ιατρικό τιμ που ανέλαβε την περίπτωση να δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.

Στην ερώτηση γιατί δεν έκοψαν και το υπόλοιπο, η απάντηση είναι πολύ απλή: Επειδή έτσι, η επούλωση θα γίνει πιο γρήγορα.

Μάλιστα, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως ο 44χρονος σε λίγο καιρό θα είναι και πάλι σεξουαλικά ενεργός.

Προς το παρόν όμως είναι σοκαρισμένος και αρνείται να μιλήσει σε οποιονδήποτε για το περιστατικό, προκειμένου να διαπιστωθεί πως έφτασε σε αυτό το σημείο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs