Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Serial killer της Κύπρου: Σε 8χρονη αγνοούμενη ανήκει η σορός που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη (pics)


Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε κατόπιν υπόδειξης του κατά συρροή δολοφόνου, η δράση του οποίου έχει συγκλονίσει την Κύπρο τον τελευταίο μήνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ...
η σορός που βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα στη δεύτερη βαλίτσα φέρεται να ανήκει στην 8χρονη Έλενα Ναταλία.




Έπειτα από αρκετές μέρες ερευνών ανασύρθηκε η δεύτερη από τις τρεις βαλίτσες θανάτου που πέταξε ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό της Κύπρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σορός που βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα στη δεύτερη βαλίτσα φέρεται να ανήκει στην 8χρονη Έλενα Ναταλία, κόρη της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα, που είχε εντοπιστεί και ανασυρθεί από την ίδια λίμνη την Κυριακή του Πάσχα.


Κυνικός ο serial killer της Κύπρου: Βρείτε σορούς και θα σας πω ποιες είναι

Νωρίτερα στο νερό της Κόκκινης Λίμνης είχε καταδυθεί δύτης ο οποίος κατευθύνθηκε σε ένα από τα σηματοδοτημένα σημεία γύρω από το οποίο κατέγραφε δεδομένα η ρομποτική κάμερα. 

Ο δύτης που καταδύθηκε στις 15.10 της Κυριακής εντός της Κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό τοποθέτησε την βαλίτσα στο δίχτυ που ρίχθηκε στη λίμνη και το οποίο ανασύρθηκε.


Εκπρόσωπος αστυνομίας Κύπρου: Οι έρευνες θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς

Σε δηλώσεις του στην ΑΔΕ Λεμεσού, σε σχέση με τις υποθέσεις δολοφονιών που φέρεται να ομολόγησε ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, ο κ.Αγγελίδης είπε πως, μετά την ανεύρεση της σορού, οι εξετάσεις θα συνεχιστούν στο νεκροτομείο.

Σύμφωνα με τον κ.Αγγελίδη, οι έρευνες στη λίμνη θα συνεχιστούν για τον εντοπισμό και της τρίτης βαλίτσας, που σύμφωνα με την ομολογία του φερόμενου δράστη, περιέχει ένα ακόμα από τα θύματα του.

«Οι προσπάθειες είναι επίμονες, έχοντας υπόψη ότι γίνονται όλες οι εξετάσεις με τις διάφορες μεθόδους, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν, όχι μόνο στη συγκεκριμένη περιοχή, αλλά και στην άλλη περιοχή, όπου θα συνεχιστούν αργότερα», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά την παρουσίαση του υπόπτου στο Δικαστήριο, ο κ. Αγγελίδης είπε πως εκδόθηκε εναντίον του ένα τρίτο διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης του, ενώ υπέδειξε τον αυξημένο όγκο του ανακριτικού έργου.

Συγκεκριμένα, πρόσθεσε, έχουν ληφθεί 350 καταθέσεις, υπολείπονται άλλες 150 και έχουν παραληφθεί 352 τεκμήρια για τα οποία αναμένονται επιστημονικές και άλλες εξετάσεις.

Η ανακριτική ομάδα, συνεχίζει εντατικά τις έρευνες προς πλήρη διαλεύκανση των υποθέσεων αυτών με τις οποιεσδήποτε εξελίξεις καταγράφονται, είπε ο Ανδρέας Αγγελίδης.

Ερωτηθείς κατά πόσο υπάρχουν οποιαδήποτε αποτελέσματα από τις έρευνες του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στα ηλεκτρονικά δεδομένα του 35χρονου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας είπε πως τα αποτελέσματα που υπάρχουν είναι στη γνώση των ανακριτών και αξιολογούνται μαζί με τις υπόλοιπες μαρτυρίες, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

Τέλος, ο κ.Αγγελίδης κάλεσε όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην παρουσίαση των γεγονότων της υπόθεσης «γιατί είναι μια υπόθεση που είναι αρκετά σοβαρή και προχωρούμε σταθερά έτσι ώστε να διερευνηθούν όλες οι πτυχές οι οποίες υπάρχουν».


Βιντεοσκόπησε το βιασμό 19χρονης ο 35χρονος λοχαγός

Για άλλες οκτώ μέρες ανανεώθηκε το διάταγμα προσωποκράτησης του 35χρονου «Ορέστη» στην Κύπρο, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδευόμενος από μέλη της αντιτρομοκρατικής.

Όπως αναφέρει ο Πολίτης, το Δικαστήριο διέταξε την ανανέωση της κράτησής του στο άκουσμα νέων υποθέσεων από τον ανακριτή, ο οποίος έκανε αναφορά και για μία καταγγελία βιασμού γυναίκας από τον 35χρονο.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ, Νεόφυτος Σιάηλος, στις 30 Απριλίου 2019 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας από αλλοδαπή, πως κατά το 2017 και συγκεκριμένα στις 30/9/17 και όταν εκείνη ήταν 19 ετών, ο ύποπτος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, παρά τη θέλησή της.

Όπως πρόσθεσε, ο 35χρονος συνομιλούσε μαζί της για να τη φωτογραφίσει ως μοντέλο. Μάλιστα, βιντεογράφησε τον βιασμό με το κινητό του τηλέφωνο.

Η 19χρονη εκμυστηρεύτηκε μέσω social media στη σύζυγό του 35χρονου τον βιασμό.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα χθες και επανασυνελήφθη, αλλά δεν παραδέχεται τον βιασμό. Για τον βιασμό παραλήφθηκαν 4 καταθέσεις και αναμένονται κι άλλες.

Για όλες τις υποθέσεις, σύμφωνα με τον ανακριτή, παραλήφθηκαν 352 τεκμήρια και έγιναν έρευνες σε 9 οχήματα και σπίτια.

Ο 35χρονος δεν έφερε ένσταση στο αίτημα για ανανέωση της κράτησης του.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs