Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019

To πιο χοντρό παιδάκι του κόσμου ετοιμάζεται για την σωτήρια επέμβαση (pics & vid)


O 13χρονος ζυγίζει 196 κιλά και δεν μπορεί να κάνει πάνω από τρία συνεχόμενα βήματα. ...
Μέχρι και πριν από λίγους μήνες, γνωρίζαμε οτι το πιο χοντρό παιδάκι του κόσμου ήταν ο Arya Permana από την Ινδία, ο οποίος πριν χάσει 106 κιλά είχα φτάσει να ζυγίζει συνολικά 191.
Φαίνεται όμως υπάρχει ένα άλλο που ζυγίζει περισσότερα. Ο λόγος για τον Mohammed Arbrar που ζει στο Πακιστάν και έχει βάρος 196 κιλά.

Ο πιτσιρικάς ζει ένα εφιάλτη λόγω των κιλών του, καθώς δεν μπορεί να κάνει πάνω από τρία συνεχόμενα βήματα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίζει με τα αδέλφια του και να μην πηγαίνει σχολείο.

Το περίεργο είναι πως δεν τρώει junk food, ούτε γεννήθηκε πολλά κιλά. Απλά καταναλώνει μεγάλες ποσότητες φαγητού.


«Όταν ήταν δύο ετών, έπινε 2 λίτρα γάλα την ημέρα. Ήταν λες και το στομάχι του δεν γέμιζε ποτέ. Έκλαιγε συνέχεια και ζητούσε και άλλο. Είχε φτάσει στο σημείο να τρώει τέσσερα πιάτα ρύζι ή δέκα πίτες με κοτόπουλο κάρι», είπε η μητέρα του.

Η οικογένειά του τον έχει πάει σε πολλούς γιατρούς, όμως καμία από τις δίαιτες που του έδωσαν δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έτσι, επισκέφτηκαν πριν από δύο μήνες έναν διάσημο γιατρό που ασχολείται με την παχυσαρκία.


Ο Dr Maaz ul Hassan προσφέρθηκε να τους βοηθήσει και έτσι, θα τον υποβάλει σε λαπαροσκοπική επέμβαση μέσω της οποίας θα του αφαιρέσει ένα κομμάτι του στομαχιού, προκειμένου να ικανοποιείται με μικρότερες ποσότητες και να αρχίσει να χάνει επιτέλους βάρος.

Η επέμβαση αυτή θα κρατήσει μία ώρα και τις πρώτες μέρες, ο Arya Permana θα τρέφετε μόνο με υγρά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs