Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Καταδικάστηκε σε 34 χρόνια φυλάκιση η συνεργός της Πόλας Ρούπα που εξαφανίστηκε - Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία


Αναζητήσεις για την σύλληψη 27χρονης που είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2017, μαζί με την Πόλα Ρούπα του Επαναστατικού Αγώνα, αλλά ...
από χτες έχει εξαφανιστεί, καθώς ήταν ελέυθερη με περιοριστικούς όρους, είναι σε εξέλιξη από την Αντιτρομοκρτική και τις άλλες αστυνομικές υπηρεσίες.
Η 27χρονη είχε συλληφθεί στις 5/1/2017, μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στον 'Αγιο Δημήτριο, λίγο μετά την σύλληψη της Πόλας Ρούπα, σύζυγο του Νίκου Μαζιώτη, στην Ηλιούπολη και κατηγορούνταν για υπόθαλψη και ότι παρείχε κάλυψη στην καταζητούμενη για τρομοκρατία.

Τον Ιούνιο του 2018 όμως, η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη λόγω παρέλευσης του 18μήνου, με τον όρο να δίνει το παρόν κάθε Δευτέρα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, πράγμα που έκανε με απόλυτη συνέπεια.

Το ίδιο έκανε και την περασμένη Δευτέρα, που παρουσιάστηκε κανονικά στην Ασφάλεια, ενώ σήμερα ήταν η δίκη της, μαζί με την Πόλα Ρουπα, το Νίκο Μαζιώτη και ένα ακόμη άτομο, που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση.

Χτες το βράδυ όμως, όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, στις 23.45, παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια ο πατέρας της 27χρονης, ο οποίος δήλωσε εξαφάνιση της κόρης του.

Απο την ώρα εκείνη έχουν αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη της, ενώ σήμερα φυσικά δεν παρουσιάστηκε στην δικη, κατα την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 34 χρόνων και τεσσάρων μηνών.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs