Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Σκάνδαλο στημένων: Στο μπαρ «Κόρινθος» έγινε η δουλειά


Βροχή πέφτουν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ισπανία, στο οποίο ...
φέρεται ως επικεφαλής ο Ραούλ Μπράβο, άλλοτε αμυντικός Ολυμπιακού, Βέροιας και Αρη.




Οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους ένα έγγραφο που δείχνει συναλλαγή ύψους 125 χιλιάδων ευρώ του προέδρου της Ουέσκα, Αγουστίν Λασαόσα (παραιτήθηκε μετά τις τελευταίες εξελίξεις) με τον Μπράβο και τον επίσης παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Κάρλος Αράντα, ο οποίος φέρεται ως ο έτερος επικεφαλής της οργάνωσης.

Πάνω στο έγγραφο αυτό υπήρχαν γραμμένα τα μικρά ονόματα Ραούλ και Κάρλος, με τις αρχές που εξετάζουν την υπόθεση να βρίσκουν ως αιτιολογία της πληρωμής τις λέξεις «δάνειο» και «έξοδα». Οι έρευνες, πάντως, συνεχίζονται ούτως ώστε να βρεθούν ακόμα περισσότερα στοιχεία που θα ξεδιαλύνουν την υπόθεση.


Το μπαρ «Κόρινθος»

Εντονο το ελληνικό άρωμα στην συγκεκριμένη υπόθεση. Η αστυνομία την έχει ονομάσει «Επιχείρηση Οίκος», λόγω του ελληνικού παρελθόντος του Μπράβο, αλλά και επειδή φέρεται να είχε σύνδεσμο στην Ελλάδα, ώστε να ποντάρει σε ημί – παράνομες στοιχηματικές εταιρείες της Ασίας.

Συν τοις άλλοις, ως άμεσος συνεργάτης των Μπράβο – Αράντα φέρεται ο Ινιγο Λόπεθ, για ένα φεγγάρι παίκτης του ΠΑΟΚ. Και, σαν να μην έφτανε αυτό, το ύποπτο παιχνίδι Βαγιαδολίδ – Βαλένθια φέρεται να «στήθηκε» (;) από τον Μπράβο και τον αρχηγό της πρώτης, Μπόρχα Φερνάντεθ, σε συνάντηση που είχαν οι δύο τους, δύο ημέρες πριν από το παιχνίδι, στο εστιατόριο – μπαρ του τελευταίου στο Βαγιαδολίδ, το οποίο φέρει την ονομασία «Κόρινθος»!

Την Παρασκευή (31/5), ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την καταβολή εγγύησης ύψους εκατό χιλιάδων ευρώ, όπως άλλωστε και ο Αράντα.
Πηγή: Ethnos.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs