Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

Πώς θα αυξήσετε την απόλαυση στο σeξ


Mερικά απλά πράγματα που μάλλον τα θεωρείτε δεδομένα μπορούν να μειώσουν τη σεxουαλική απόλαυση. Βάλτε τα στο μυαλό σας κι...
απολαύστε το σeξ.

Λογικά τα παρακάτω τα έχετε ως δεδομένα στο μυαλό σας. 
Πολλές φορές όμως δεν τηρούμε τους βασικούς κανόνες και τα επίπεδα απόλαυσης πέφτουν. Έχετε λοιπόν πάντα κατά νου.


Μάθετε τι σας αρέσει.

Πολλές φορές ανακαλύπτετε κάτι κατά τη διάρκεια της σεxουαλικής επαφής και αναρωτιέστε γιατί δεν το ξέρατε τόσο καιρό. Πρέπει λοιπόν να δοκιμάσετε πράγματα και να συνειδητοποιείτε τι είναι αυτό ακριβώς που σας ερεθίζει και σας προκαλεί.


Αγαπήστε το σώμα σας.

Η ερwτική απόλαυση διπλασιάζεται αν αφεθείτε ελεύθερες. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν νιώθετε άνετα με το σώμα σας. Εξοικειωθείτε με το κορμί σας. Είναι πολύ sexy νιώθει ο σύντροφός σας ότι έχετε αυτοπεποίθηση.


Συγκεντρωθείτε στη στιγμή.

Όταν κάνετε σeξ πρέπει να είστε 100% εκεί. Μη σκέφτεστε άλλα πράγματα που το σίγουρο είναι ότι θα σας χαλάσουν τη στιγμή.


Συζητήστε τις ανάγκες σας.

Αν το απαιτήστε είναι υπερβολικό, τότε μιλήστε με το σύντροφό σας για τις ανάγκες που έχετε. Εξηγήστε του ότι σ’ αυτή ή την άλλη στάση νιώθετε πιο άνετα ή είναι καλύτερη για την δικής σας απόλαυση. Μη ντρέπεστε ένα του πείτε να κάνετε πράγματα που σας ερεθίζουν και σας διασκεδάζουν. Μπορεί τελικά να έχετε περισσότερα κοινά απ’ ότι νομίζετε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs