Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Αυτό είναι το Νο1 καλοκαιρινό χρώμα μαλλιών! (Photos)


Ψάξαμε και βρήκαμε το χρώμα μαλλιών που θα σας ανανεώσει, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας μετατρέψει σε ένα σούπερ ...
καλοκαιρινό beauty icon.
Η Jennifer Lopez είναι από τις πρώτες που το λάνσαραν φέτος. Πρόκειται για το χρώμα του σταχύ ξανθού ή μπεζ ξανθού.

Μιλάμε για το χρώμα το οποίο έχει κυριεύσει το Pinterest και το προτιμούν χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Γιατί όχι και εσείς;


Η ειδική στο χρώμα, Leanne Galvin, μας λέει τι συμβαίνει με αυτό το trend και τι να ζητήσουμε από τον hair colorist όταν αποφασίσουμε να το τολμήσουμε.


Η ειδική είπε, λοιπόν, πως το συγκεκριμένο χρώμα θα πρέπει να το συζητήσετε με τον κομμωτή σας πρώτα μιας και αν δεν σας πηγαίνει μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο άχρωμοι και χλωμοί. Αν, όμως, σας πηγαίνει, θα φωτίσει το πρόσωπό σας και θα δώσει έμφαση στα μάτια σας. Αν, μάλιστα, έχετε πράσινα ή γαλάζια μάτια αυτό το χρώμα μαλλιών θα τα κάνει να τονιστούν ακόμα περισσότερο.


Επιπλέον όταν ζητήσετε αυτό το χρώμα από τον κομμωτή σας πείτε του πως θέλετε να σας κάνει τα μαλλιά nude. Μην ζητήσετε καμιά ζεστασιά και καμιά ψυχρότητα στο χρώμα γιατί σε αυτήν την περίπτωση μπορεί το αποτέλεσμα να σας βγει πολύ χρυσαφί ή πολύ σταχτί.

Πηγή: spirossoulis.com

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs