Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια και βρέθηκε πίσω από ψυγεία σουπερ μάρκετ - Μια δεκαετία αργότερα δόθηκαν απαντήσεις


Ένας 25χρονος από την Αϊόβα των ΗΠΑ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς 10 χρόνια πριν και έκτοτε κανείς δεν είχε ίχνη του, ενώ ...
οι έρευνες των Αρχών έφταναν σε αδιέξοδο. Σήμερα, μία δεκαετία αργότερα, οικογένεια και αστυνομία πήραν τις απαντήσεις τους.
Οι αστυνομικοί της μικρής πόλης Κάνσιλ Μπλαφς ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι το πτώμα του Larry Ely Murillo-Moncada, τόσα χρόνια βρισκόταν πολύ κοντά στο σπίτι του, καθώς εντοπίστηκε πίσω από τα ψυγεία του σούπερ μάρκετ στο οποίο εργαζόταν.

Την ημέρα πριν την εξαφάνισή του, ο Larry επέστρεψε σπίτι από τη δουλειά, πολύ αναστατωμένος, σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας του. Εκείνη τον πήγε αμέσως στον γιατρό, ο οποίος του συνταγογράφησε αντικαταθλιπτικά.

Ωστόσο, το φάρμακο δεν βοήθησε. Όλη την υπόλοιπη ημέρα ο Murillo βρισκόταν σε σύγχυση, ενώ ξαφνικά άρχισε να ακούει φωνές και να έχει ψευδαισθήσεις.

«Είπε ότι κάποιος τον παρακολουθούσε και ότι φοβόταν» έχει αναφέρει η μητέρα του, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Washington Post.

Την ημέρα της εξαφάνισης, ο 25χρονος είχε βγει από το σπίτι του χωρίς παπούτσια, ενώ δεν πήρε μαζί του ούτε τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Το αποσυντεθειμένο σώμα που εντοπίστηκε τη Δευτέρα βρισκόταν σε αρκετά άσχημη κατάσταση ώστε να πραγματοποιηθεί οπτική αναγνώριση. Τα ρούχα ωστόσο ταίριαζαν με εκείνα που φορούσε ο Larry την ημέρα που εξαφανίστηκε. 


Οι Αρχές έχουν προς το παρόν μία μόνο εξήγηση σχετικά με το πώς ο νεαρός μπορεί να κατέληξε πίσω από τους ψύκτες.

Πρώην υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ, το οποίο πλέον έχει κλείσει, δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι πάνω από τα ψυγεία υπήρχε μία αποθήκη, την οποία χρησιμοποιούσαν για τοποθέτηση προϊόντων. Πιθανώς το θύμα είχε ανέβει στην αποθήκη, τρία μέτρα πάνω από το έδαφος, πρέπει να έπεσε ανάμεσα στο κενό μεταξύ τοίχου και ψυγείων.

Ο θόρυβος των συστημάτων φαίνεται να «κάλυψε» τις φωνές του για βοήθεια, γι’ αυτό και δεν άκουσε κανείς τίποτα.

Η αστυνομία ανέφερε επίσης ότι σύμφωνα με την αυτοψία, δεν υπάρχουν ενδείξεις τραυματισμού. Έτσι, η υπόθεση έκλεισε και χαρακτηρίστηκε ως «τυχαίος θάνατος».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs