Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Αυτή η γυναίκα είναι 58 ετών και το κορμί της «σκοτώνει» - Είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που πόζαρε για το sports Illustrated (Photos)


Κάποιες γυναίκες γερνούν και γίνονται ομορφότερες και γοητευτικότερες. Η Τζόντι Μπάουερ είναι μια από αυτές. Είναι 2 χρόνια ...
πριν από τα 60 της, έχει γεννήσει δυο παιδιά και όμως το κορμί της θα το ζήλευαν ακόμη και 20άρες. 
Η Τζόντι που κατά το παρελθόν έχει ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια στον διαγωνισμό «Fitness America» είναι το γηραιότερο μοντέλο που έχει ποζάρει ποτέ στο εξώφυλλο του περιοδικού sports Illustrated.

«Δεν υπάρχουν ειδικές ηλικιακές κατηγορίες. Το θέμα είναι να νιώθεις μέσα σου όμορφη» θα πει η Τζόντι η οποία διατηρεί αλυσίδα με είδη γυμναστικής στο Κονέκτικατ.

Η Τζόντι γυμνάζεται καθημερινά αλλά μη νομίζετε ότι «λιώνει» στα γυμναστήρια. Στόχος της είναι να συμπληρώνει 10 ώρες γυμναστικής την εβδομάδα. «Είναι κάτι που κάθε γυναίκα μπορεί να πετύχει και σύντομα θα δει τα αποτελέσματα» λέει η ίδια και συμπληρώνει: «Ποτέ δεν είναι αργά να πετύχετε κάτι στη ζωή σας».

Η προηγούμενη γυναίκα που είχε ποζάρει για το περιοδικό ήταν η Παολίνα Πορίζκοβα. Η Παολίνα ήταν 54 ετών το 2018 όταν έγινε και εκείνη εξώφυλλο του περιοδικού.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs