Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ΗΠA: Ανθρωποκυνηγητό για γυναίκα που έγλειψε παγωτό και το τοποθέτησε πάλι στο ψυγείο (Video)


Σάλος έχει ξεσπάσει στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών με ένα βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου και ....
δείχνει μια γυναίκα μέσα σε σούπερ μάρκετ να βρίσκεται μπροστά από ένα ψυγείο με παγωτά, να το ανοίγει, να παίρνει ένα κυπελλάκι, να το γλείφει και στη συνέχεια να το ξαναβάζει μέσα στο ψυγείο.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της, όπως αναφέρει το protothema.

Οι αρχές ανέφεραν πως η γυναίκα αντιμετωπίζει μια κατηγορία κακουργήματος δεύτερου βαθμού ενώ μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης μέχρι και είκοσι χρόνια. Είναι επίσης πιθανόν να της καταβληθεί πρόστιμο έως και 10.000 δολάρια.

Το παγωτό ήταν γεύση βανίλιας ενώ είχε κομματάκια σοκολάτας. Το περιστατικό έγινε την περασμένη εβδομάδα ενώ το βίντεο κυκλοφόρησε στο twitter και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές.

«Η ασφάλεια του παγωτού είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και εργαζόμαστε σκληρά για να διατηρούμε το υψηλότερο επίπεδο εμπιστοσύνης των πελατών μας.

Η παραβίαση των κανόνων υγιεινής δεν είναι αστείο και δεν θα ανεχτούμε καμία παραβίαση των προϊόντων μας», δήλωσε η εταιρεία που παρασκευάζει τα παγωτά συμπληρώνοντας επίσης πως έχει αποσύρει όλα τα παγωτά που υπήρχαν σε εκείνο το ψυγείο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs