Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Ο πολίτης που έπεισε τον Τσίπρα να σπάσει το εμπάργκο και να πάει στον ΣΚΑΙ (pic)


Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πως την Τρίτη θα είναι στον ΣΚΑΙ και εξιστόρησε το περιστατικό που ...
τον ανάγκασε να σπάσει το εμπάργκο στο κανάλι του Φαλήρου.

Εδώ και αρκετούς μήνες, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει οδηγία στα στελέχη του να μην αποδέχονται τις προσκλήσεις για παρουσία στον ΣΚΑΙ, ως αντίδραση στην στάση που τηρεί το κανάλι του Φαλήρου ενάντια στην Κυβέρνηση.

Αυτό το εμπάργκο όμως θα το σπάσει την Τρίτη το βράδυ, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας που θα φιλοξενηθεί στον συγκεκριμένο σταθμό.

Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την απόφασή του αυτή μέσω των λογαριασμών του στα social media, αποκαλύπτοντας το περιστατικό που δρομολόγησε αυτές τις εξελίξεις...

Αναλυτικά το ποστάρισμα για την ανακοίνωση της παρουσίας του Αλέξης Τσίπρα στον ΣΚΑΙ στον επίσημο λογαριασμό του.

Ο κ. Μητσοτάκης τόσο καιρό, αποφεύγει την προγραμματική αντιπαράθεση. Δε θέλει debate, γιατί δεν θέλει οι πολίτες να ακούσουν τι πρεσβεύει ο καθένας. Ποιο πρόγραμμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη, τις φορολογικές ελαφρύνσεις, τις συντάξεις, τις αυξήσεις στους μισθούς, το κοινωνικό κράτος. Και ποιο είναι το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ, που ο κ. Μητσοτάκης εξωραΐζει με διαφημιστικά ευχολόγια, προκειμένου να κρύψει την επιστροφή στα πιο σκοτεινά χρόνια της λιτότητας που απεργάζεται. Η προγραμματική αντιπαράθεση όμως, δε θα αποφευχθεί όσο και να το θέλει. Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε κρύβεται, ούτε φοβάται. Έχουμε επιχειρήματα, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, «θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί».

Του λέω τί εννοείς; Μου λέει, «πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς...». Του είπα δεν έχεις άδικο.

Αποφάσισα λοιπόν τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι' εκεί, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ.

Να ακουστούν και εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs