Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Αυτό είναι το υπερπολυτελές γιοτ που «μάγεψε» την Κρήτη - Το super yacht Spectre σημαίας Τζαμάικα «έδεσε» έξω από το ενετικό λιμάνι των Χανίων


Τις ομορφιές των Ελληνικών θαλασσών και προορισμών, απολαμβάνουν οι επιβαίνοντες ...
μιας ακόμη υπερπολυτελούς θαλαμηγού. Ο λόγος για το super yacht Spectre σημαίας Τζαμάικα το οποίο προερχόμενο από το Ναύπλιο, 
«έδεσε» τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από το ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Το Spectre έχει μήκος 69 μέτρα και πλάτος 12 μέτρα, ναυπηγήθηκε το 2018 στο Ιταλικό ναυπηγείο Benetti. Η ναυπήγησή του κόστισε 80.000.000 δολαρίων, για λογαριασμό του 72χρονου Αμερικανού John Staluppi, ιδιοκτήτη της Atlantic Auto Group, μεγάλης εταιρείας εμπορίας αυτοκινήτων.


Σύμφωνα με το superyachtfan.com, ο Staluppi πούλησε το Spectre στους Αμερικανούς πολυεκατομμυριούχους επιχειρηματίες Rob και Richard Sands, που είναι ιδιοκτήτες μεγάλης εταιρείας εμπορίας αλκοολούχων ποτών και εισαγωγέων της μπύρας Corona στις ΗΠΑ.


Με ταχύτητα που φτάνει στους 21 κόμβους, το Spectre mπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 άτομα σε 6 καμπίνες και διαθέτει επαγγελματικό πλήρωμα 15 ατόμων που διαμένουν σε 7 καμπίνες. Διαθέτει άφθονα εξωτερικά σαλόνια με ευρύχωρους χώρους, εστιατόρια και ξαπλώστρες.


Έχει ένα κυκλικό καθιστικό και τζακούζι κοντά στη Master σουίτα, αφήνοντας το υπόλοιπο για εναλλακτική χρήση, ηλιοθεραπεία, παρατήρηση και άσκηση.


Οι εσωτερικοί χώροι χρησιμοποιούν το στυλ Art Deco και Liberty χρησιμοποιώντας σύγχρονες πινελιές όπως υφάσματα Armani και μοντέρνα υλικά για τα καθαρά κομμένα γεωμετρικά σχήματα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs