Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Φρίκη: Μετά από 8 χρόνια βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του μαζί με τον σκύλο του -Η γειτόνισσα που δεν την πίστευε κανείς


Σοκ προκάλεσε στην πόλη Σέντεν της Γερμανίας αυτό που βρήκαν αστυνομικοί και πυροσβέστες κατά τη διάρκεια ...
κατάσβεσης μιας πυρκαγιάς σε πολυκατοικία. Μέσα σε ένα διαμέρισμα εντόπισαν ό,τι είχε απομείνει από τη σωρό ενός συνταξιούχου και του σκύλου του.
Όπως αναφέρει η Bild, o άνδρας ήταν νεκρός επί 8 χρόνια στο διαμέρισμά του. Τα σκελετικά υπολείμματα του Χάινζ Χ. που πέθανε σε ηλικία 59 ετών, βρέθηκαν δίπλα στο νεκρό σώμα του σκύλου του, που κατά πάσα πιθανότητα πέθανε από ασιτία στο ίδιο διαμέρισμα.

Οι πυροσβέστες έκαναν τη φρικτή αυτή ανακάλυψη την ώρα που προσπαθούσαν να εκκενώσουν την πολυκατοικία. Η τελευταία φορά που τον είχαν δει ζωντανό ήταν το 2011. Μάλιστα, η θυρίδα του παρατήρησαν οι αστυνομικοί ότι είχε ξεχειλίσει από τους φακέλους, ενώ το αυτοκίνητό του ήταν ακόμη σταθμευμένο στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας.

Μια γειτόνισσα, η Αντζέλικα Χάβενερ δήλωσε πως είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τις διάφορες αρχές, όταν διαπίστωσε πως υπάρχει μια παράξενη οσμή. Ωστόσο, ούτε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας, ούτε η αστυνομία δεν εντόπισαν κάποια περίεργη μυρωδιά.

Μια άλλη γειτόνισσα προσπάθησε να την καθησυχάσει λέγοντάς της πως ο Χάινζ, που είχε χωρίσει με τη σύζυγό του πριν από πολλά χρόνια, μάλλον έμενε μαζί με κάποιον φίλο του, αλλού.

«Δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος» δήλωσε η κυρία Χάβενερ. «Ήταν καλός άνθρωπος, αν και λίγο μοναχικός. Μου είχε πει ότι είχε σταματήσει την δουλειά του ως αρτοποιός, επειδή είχε αλλεργία στην σκόνη από το αλεύρι. Συνειδητοποίησα ότι δεν μαγείρευε κι έτσι, μερικές φορές του έφερνα φαγητό που έφτιαχνα εγώ. Ήταν ένας πολύ καλός γείτονας».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs