Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Φρίκη στον Βόλο: Έδεσε σκύλο με πέτρες και τον πέταξε στη θάλασσα - Νέα θηριωδία σε βάρος σκύλου -Αναζητείται ο δράστης - Προσοχή σκληρή εικόνα


Άγνωστος έδεσε πέτρες σε σκύλο και τον πέταξε στη θάλασσα. Το άτυχο ζώο βρέθηκε πνιγμένο. ...
Νέα θηριωδία έγινε σε βάρος σκύλου, στον Βόλο, από άγνωστο δράστη, που του έδεσε με σχοινί πέτρες πλακόστρωσης στο σώμα και το έριξε στη θάλασσα στον Άναυρο, με αποτέλεσμα το άτυχο ζώο να πνιγεί. Το Λιμεναρχείο ενημερώθηκε τηλεφωνικά από γυναίκα που το έβγαλε από τη θάλασσα και αναζητά τον δράστη.

Στις 9.50 χθες το πρωί τηλεφώνησε στο Λιμεναρχείο μια γυναίκα που βρέθηκε στην περιοχή του Αναύρου και κατήγγειλε ότι σε απόσταση 30-40 μ. από την ακτή εντόπισε έναν σκύλο που είχε δεμένα τα πίσω πόδια και το κορμό του με σχοινί, ενώ στο σώμα του άγνωστος είχε δέσει δύο πέτρες πλακόστρωσης.


Το άτυχο ζώο είχε πνιγεί και η γυναίκα με τη βοήθεια φουσκωτού σκάφους το τράβηξε στην ακτή.

Στο σημείο πήγαν άμεσα λιμενικοί που το φωτογράφισαν και διαπίστωσαν ότι το ζώο συντροφιάς δεν έφερε άλλα εξωτερικά σημάδια βασανισμού.

Ήδη ενημερώθηκε ο Δήμος Βόλου, για να εξεταστεί αν το άτυχο ζώο έφερε τσιπ, ενώ η Υπηρεσία Καθαριότητας ανέλαβε την υγειονομική του ταφή.

Προανάκριση, για παράβαση του νόμου περί ζώων, διενεργεί το Λιμεναρχείο Βόλου, που αναζητά τον άγνωστο δράστη.
Πηγή: magnesianews.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs