Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Ρωσία: Ανδρας «έπεσε» στο κενό με τα παιδιά του όταν η σύζυγος ζήτησε διαζύγιο - Τραγική κατάληξη στο περιστατικό


Μια αδιανόητη τραγωδία μεταδίδουν τα Ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Ένας άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στο κενό έχοντας ...
στα χέρια του τα δύο του παιδιά ηλικίας 4 ετών και 18 μηνών. Πρόκειται για τον 30χρονο Ρόμαν Μιχαήλοφ φέρεται να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα λίγα λεπτά από τη στιγμή που έμαθε ότι η σύζυγός του υπέβαλε αίτημα διαζυγίου.
Ο 30χρονος έχασε τη ζωή του αμέσως μετά την πτώση του από το μπαλκόνιο του διαμερίσματος ενάτου ορόφου στο οποίο έμενε ενώ την ίδια τύχη είχε και ο μόλις 18 μηνών γιος του Αρτιόμ. Η 4χρονη κόρη του, Σοφία, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

Σύμφωνα με την Daily Mail o 30χρονος λίγο πριν βουτήξει στο κενό έστειλε, μάλιστα, μια φωτογραφία του ιδίου με τα δύο παιδιά στο μπαλκόνι. Όταν η σύζυγός του, Ιρίνα, είδε τη φωτογραφία, μπήκε σε ένα ταξί αλλά δεν πρόλαβε τον 30χρονο.

Ο Μιχαήλοφ εργαζόταν στους ρωσικούς σιδηροδρόμους με γνωστούς και φίλους να τον περιγράφουν ως «ζηλιάρη» καθώς υποπτευόταν τη σύζυγό του για εξωσυζυγική σχέση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 30χρονος άφησε και σημείωμα στο οποίο φέρεται να έγραφε ότι «η ευθύνη βαρύνει τους ώμους της συζύγου μου».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs