Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Το μπουζουξίδικο που δεν κατάλαβε ποτέ κρίση - 85 δολάρια για ένα ποτό


Το Melrose Ballroom στη Νέα Υόρκη γεμίζει από Έλληνες ομογενείς που περιμένουν πώς και πώς να ζήσουν μια ελληνική βραδιά.

Εκεί αν ψάχνεις τραπέζι ...
την Παρασκευή ή το Σάββατο πρέπει να έχεις βύσμα αφού γεμίζει ασφυκτικά - και πώς να μην γεμίζει έτσι άλλωστε αφού από εκεί πέρασαν και συνεχίζουν να περνούν τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. 
Από το χώρο έχουν περάσει ο Βασίλης Καρράς, η Δέσποινα Βανδή, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Έλλη Κοκκίνου, ο Αντύπας, ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Γιώργος ΤσαλίκηςTο λίκνο του ελληνικού τρόπου διασκέδασης

Οι έλληνες καλλιτέχνες βέβαια πληρώνονται αδρά για να φτάσουν ως την άκρη του κόσμου και η εμφάνιση αυτή είθισται να συνοδεύεται από διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία του Μανχάταν.


Όσο για τις τιμές, αρκεί να σας πούμε πως το εισιτήριο μαζί με ποτό ορίζεται πάντα σύμφωνα με το ποιος καλλιτέχνης τραγουδά αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που κοστίζει 85 δολάρια και οι τιμές ανεβαίνουν για σαμπάνιες ή φιάλη κρασί ή ουίσκι. Μία θέση στα πρώτα τραπέζια κυμαίνεται από 140 έως 200 δολάρια το άτομο ενώ η ελάχιστη κατανάλωση αλκοόλ για αυτά είναι δύο μπουκάλια, κόστους 360 δολαρίων έκαστο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs