Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Πάτρα: «Μαμά δεν καταλαβαίνεις τη φωνή μου γιατί μου έσπασαν ακόμα και τα δόντια»


Έχουν ξεφύγει εντελώς οι απατεώνες με τα τηλεφωνήματα απάτης στην Πάτρα. Σκαρφίζονται ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί, ενώ δεν ...
το βάζουν κάτω ακόμη και αν διαπιστώσουν στη διαδρομή ότι δεν μπορούν να πάρουν αυτά που ζητάνε αλλά ούτε καν μια χρυσή αλυσίδα.




Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη το πρωί της περασμένης Τρίτης με παρολίγον θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, είναι ενδεικτικό του θράσους των απατεώνων και της έμπνευσης που έχουν όταν είναι να εξαπατήσουν κόσμο.

Όπως περιγράφει στην εφημερίδα «Κόσμος» η παθούσα, δέχθηκε ένα τηλέφωνο γύρω στις 10.00 το πρωί. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν μια κοπέλα η οποία έκλαιγε και φώναζε μιλώντας ψευδά: «Μάνα χτύπησα πολύ σοβαρά, με έχουν φέρει στο νοσοκομείο, έχουν σπάσει και τα δόντια μου για αυτό σου μιλάω έτσι» της είπε.

Η ηλικιωμένη γυναίκα σκέφτηκε ότι η φωνή δεν έμοιαζε με της κόρης της. Τη ρωτάει που βρίσκεται και εκείνη της απαντάει ότι βρίσκεται στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», το οποίο παρεμπιπτόντως βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι της.

«Έλα σου δίνω και το γιατρό να σου εξηγήσει» της λέει. Βγαίνει στη συνέχεια ο «γιατρός» στο τηλέφωνο και συμπληρώνει: «κυρία μου είναι πολύ σοβαρά η κόρη σας. Πρέπει να μας δώσετε 30.000 ευρώ ώστε να πάρουμε ειδικές βίδες από τη Γερμανία αλλιώς θα αναγκαστούμε να την ακρωτηριάσουμε”.

Η ηλικιωμένη γυναίκα έπαθε σοκ καθώς λίγη ώρα πριν η κόρη της είχε φύγει από το σπίτι και είχε πάει να κάνει δουλειές σε κτίριο όπου υπήρχαν και βίδες.

«Δεν έχω 30.000 ευρώ» τους λέει και τότε από την άλλη γραμμή ο… γιατρός της απαντά: «καλά, δεν έχεις τίποτα; Ούτε λίρες, ούτε μια χρυσή αλυσίδα; Σκέψου ό,τι έχεις και ό,τι έχεις να μου το φέρεις. Ή ζήτησε και από τους γείτονες».

«Μα, αφού μου ζητάτε 30.000, πώς θα το κάνετε τώρα με μια αλυσίδα;» τους ρωτάει η γυναίκα που πλέον έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι πρόκειται περί απατεώνων.

Και τότε ο «γιατρός» της λέει το αμίμητο: «Θα δούμε τι θα κάνουμε γιατί έχουμε βάλει σε έναν άλλο τέτοιες βίδες. Άμα είναι να τις βγάλουμε από αυτόν να τις βάλουμε στην κόρη σου».

Όταν οι απατεώνες κατάλαβαν ότι πλέον δεν τους παίρνει, καθώς μέσα στη σύγχυση στο τέλος μπέρδεψαν και το επώνυμο της κοπέλας, έκλεισαν άρον άρον το τηλέφωνο.

Μικρές καθημερινές ιστορίες απίστευτης τρέλας με απίθανους απατεώνες σε νέες εκδοχές ιστοριών που ξεπερνούν και τις κινηματογραφικές ταινίες.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs