Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Τζούλια Νόβα: Ο πατέρας μου με απαρνήθηκε


Η Τζούλια Νόβα, μίλησε μεταξύ άλλων για την προβληματική σχέση που έχει με τον πατέρα της
Η Τζούλια Νόβα σε ...
πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την προβληματική σχέση με τον πατέρα της, για τον έρωτα της ζωή της αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε την Κυριακή (5/1) η όμορφη παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον τηλεοπτικό «Τροχό της Τύχης».




Η Τζούλια Νόβα, μίλησε μεταξύ άλλων για την προβληματική σχέση που έχει με τον πατέρα της, μπαίνοντας σε λεπτομέρειες και κάνοντας πολλές αποκαλύψεις.Αρχικά, μίλησε για τα δύσκολα χρόνια στην Ουκρανία, όπου έζησε μόνο με τη γιαγιά της, καθώς η μητέρα της είχε αναγκαστεί να έρθει στην Ελλάδα για να δουλέψει. «Υπήρξε μία φασαρία στο σπίτι και το θυμάμαι ακόμα», είπε για ένα περιστατικό βίας μεταξύ των γονιών της στο οποίο ήταν μάρτυρας.

«Μέχρι τα 22 μου χρόνια, που το πήρα απόφαση, βασανίστηκα για να το ξεπεράσω. Σίγουρα, ακόμα σήμερα που το σκέφτομαι κάποιες φορές με στενοχωρεί, γιατί μαθαίνω από τη γιαγιά μου κάποια πράγματα για τη ζωή του, που δεν του έχει πάει καλά. Ρόδα είναι και γυρίζει όμως” σημείωσε με ειλικρίνεια η Τζούλια Νόβα για τη σχέση με τον πατέρα της.


“Σε ένα δικαστήριο που είχαν πάει με απαρνήθηκε, προφανώς για να πικράνει την μαμά μου. Εκείνη θύμωσε και του είπε ότι δεν ήθελε τίποτα από εκείνον πια και ότι θα με μεγάλωνε μόνη της… Με έχει θυμηθεί κατά καιρούς, απλά για να πάρει κάτι από εμένα… Όταν έκλεισα τα 18 είπε στην μαμά μου ότι πρέπει να ξεκινήσω να τον βοηθάω οικονομικά, ενώ εκείνος δεν έκανε ποτέ τίποτα για εμένα. Θύμωσα κι εγώ και η μαμά μου” είπε η παρουσιάστρια. “Έπειτα, για τρία χρόνια δεν μιλούσαμε, δεν τον ήθελα” αποκάλυψε, επίσης, η Τζούλια Νόβα.

“Εμφανίστηκε μετά με τον αδερφό μου, το παιδί που έκανε από τον δεύτερο γάμο του. Το γνώρισα όταν πήγα στην Ουκρανία και βρεθήκαμε, αλλά δεν μου έκανε την καλύτερη εντύπωση. Ήθελε κι αυτός να πάρει πράγματα από εμένα. Τον καθοδηγούσαν οι γονείς του πώς να συμπεριφερθεί για να πάρει πράγματα από εμένα”.


Παράλληλα, η Τζούλια αναφέρθηκε στη δύσκολη θέση που είχε με τον πατέρα της.«Είχαν πάει στα δικαστήρια για το διαζύγιο και είχε εμφανιστεί εκεί με την καινούργια του κοπέλα. Προφανώς, για να πικράνει τη μαμά μου της είπε ότι ‘εμένα η άποψή μου είναι ότι αυτό το παιδί δεν είναι δικό μου’», αποκάλυψε για το πώς την απαρνήθηκε ο ίδιος της ο πατέρας.Από εκείνη τη στιγμή η Τζούλια μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα της, ενώ μίλησε για τη σκληρή συμπεριφορά του πατέρα της.

«Με έχει θυμηθεί κατά καιρούς. Πάντα όταν ήθελε να πάρει κάτι από εμένα», εξομολογήθηκε, τονίζοντας ότι όταν έκλεισε τα 18, ο άνθρωπος αυτός ζήτησε να τον βοηθάει οικονομικά η κοπέλα.«Δεν μου έχει δώσει ποτέ τίποτα, ούτε μία σοκολάτα. Δεν υπήρχε πουθενά», είπε με παράπονο.Παράλληλα, περιέγραψε τη γνωριμία με τον μικρότερο αδελφό της και το εξωφρενικό που της ζήτησε ο πατέρας της σε σχέση με αυτόν.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs