Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Είσαι κοντούλα; Δες πως να το κλέψεις…


Βλέποντας τη Kylie Minogue, τη Shakira, τη SalmaHayek αλλά και την Εva Longoria, νομίζεις ότι ...
είναι ψηλότερες απ' ότι στην πραγματικότητα.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των petite γυναικών, σίγουρα έχεις σκεφτεί αρκετές φορές τι μπορείς να κάνεις για να φαίνεσαι λίγα εκατοστά ψηλότερη. 




Το ευχάριστο είναι πως υπάρχουν λύσεις για να »κλέψεις» στο ύψος. Το κάνουν αρκετές celebrities και τα καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία.

Βλέποντας τη Kylie Minogue, τη Shakira, τη SalmaHayek αλλά και την Εva Longoria, νομίζεις ότι είναι ψηλότερες απ’ ότι στην πραγματικότητα. Ο λόγος; Τα ρούχα που επιλέγουν είναι σύμφωνα με το σωματότυπό τους με αποτέλεσμα να αναδεικνύουν μέρη του σώματος που επιθυμούν, δείχνοντας τα πόδια ή τον κορμό τους ανάλογα ψηλότερο.

Ανάμεσα στα ρούχα που σίγουρα δεν λείπουν από την γκαρνταρόμπα τους είναι τα high waist παντελόνια, καθώς έχουν την ιδιότητα να κάνουν τα πόδια να φαίνονται μακρύτερα, με αποτέλεσμα να προσδίδουν την εικόνα μιας πιο ψηλής γυναίκας. Μεταξύ άλλων επιλέγουν συχνά maxi φορέματα αλλά και cropped παντελόνια.

Tips για τις petite: Τα ρούχα με κατακόρυφα μοτίβα είναι ό,τι πρέπει για μικρόσωμες γυναίκες. Είτε πρόκειται για ένα φόρεμα, είτε πρόκειται για μία μπλούζα, ή ακόμα και για ένα deux pieces, τα κατακόρυφα μοτίβα θα σέ κάνουν να φαίνεσαι πιο ψηλή και αδύνατη.





Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs