Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Η επιθυμία της οικογένειας Γλέζου για τα στεφάνια


Σε στενό οικογενειακό κύκλο -όπως οι συνθήκες επιβάλλουν λόγω του κορωνοϊού...
- θα γίνει η κηδεία του Μανώλη Γλέζου, ενώ η οικογένεια έκανε ένα αίτημα σχετικά με τα στεφάνια.
«Γνωρίζουμε ότι οι σκέψεις των ανθρώπων που τον γνώρισαν θα τον συντροφεύουν», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειάς του η οποία τονίζει ότι η κηδεία δεν μπορεί να γίνει εκτός στενού κύκλο λόγω των συνθηκών των ημερών με την πανδημία του κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς, o αγωνιστής Μανώλης Γλέζος έφυγε σήμερα Δευτέρα 30 Μάρτη από την ζωή. Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, στο οποίο είχε νοσηλευτεί πολλές φορές στο παρελθόν, καθώς και τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, για τις άοκνες προσπάθειές τους, τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Η κηδεία του Μανώλη Γλέζου, λόγω των περιορισμών που ισχύουν, θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Γνωρίζουμε ότι οι σκέψεις των ανθρώπων που τον γνώρισαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, των φίλων του, των συναγωνιστών του, των συγγενών του και των συγχωριανών του, τον συντροφεύουν», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της οικογένειας του Μ. Γλέζου.

Τέλος, η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνου να γίνει δωρεά στη Βιβλιοθήκη Νίκου Ν. Γλέζου στ' Απεράθου (Τράπεζα Εurobank, Αρ. Λογαριασμού: 0026-0244-12-0201196948 IBAN GR6202602440000120201196948).

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο