Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Χίος: Ανήλικη η μια από τις τρεις που χτύπησαν την πρεσβυτέρα


Η σύζυγος του εφημέριου της κοινότητας Καλλιμασιά και η κουμπάρα της είχαν πάει να ...
παραδώσουν ρούχα και τρόφιμα σε προσφυγόπουλα




Ένα κορίτσι μόλις 16 χρόνων ήταν μια από τις τρεις γυναίκες που επιτέθηκαν την περασμένη Πέμπτη στην σύζυγο του εφημέριου της κοινότητας Καλλιμασιά και προέδρου του Συνδέσμου Κληρικών Χίου, Παρασκευή Ακρατοπούλου και την κουμπάρα της, όταν έφτασαν με αυτοκίνητο στο συγκρότημα Εργατικών Κατοικιών Χαλκειούς για να παραδώσουν ρούχα και τρόφιμα σε παιδιά οικογενειών προσφύγων και μεταναστών στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ!

Η ανήλικη συνελήφθη από τους αστυνομικούς μαζί με μια 50χρονη συγγενή της που επίσης συμμετείχε στην επίθεση, ενώ αναζητείται και μια 56χρονη που έχει ταυτοποιηθεί. Οι δυο δράστιδες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου βάσει του αντιρατσιστικού νόμου που είναι ιδιαίτερα αυστηρός, καθώς τα θύματα είχαν υποβάλει μήνυση για ρατσιστική επίθεση, απλή σωματική βλάβη και φθορές.

Η πρεσβυτέρα και η κουμπάρα της έζησαν στιγμές τρόμου, όταν οι τρεις γυναίκες τους επιτέθηκαν στην αρχή φραστικά βρίζοντάς τις και στη συνέχεια χτυπώντας με ρόπαλα που κρατούσαν, τόσο το αυτοκίνητό τους προκαλώντας του ζημιές στα τζάμια και τους καθρέφτες, όσο και την ίδια στο κεφάλι! Αμέσως μετά, έσπευσαν να διαφύγουν αλλά τα θύματα είδαν τις δύο από τις τρεις να κρύβονται σε ένα διπλανό σπίτι, το οποίο υπέδειξαν στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs