Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

18χρονη κοπέλα «παγιδεύτηκε» σε πλυντήριο παίζοντας κρυφτό - Χρειάστηκε παρέμβαση των ανδρών της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της


Απροσδόκητη τροπή πήρε το παιχνίδι μιας νεαρής κοπέλας από τη Βιρτζίνια με μικρούς συγγενείς της, αφού κατέληξε σε ...
επιχείρηση. απεγκλωβισμού της από άνδρες της τοπικής Πυροσβεστικής υπηρεσίας. Σύμφωνα με τη New York Post, η 18χρονη Amari Dancy επέλεξε μια αντισυμβατική κρυψώνα ενώ έπαιζε κρυφτό με μικρά μέλη της οικογένειά της την περασμένη Κυριακή, κάτι που τελικά πλήρωσε με αρκετή ταλαιπωρία.





Συγκεκριμένα, η Amari επέλεξε να κρυφτεί σε ένα πλυντήριο, με απότέλεσμα να παγιδευτεί στο εσωτερικό του, και να χρειστεί να παρέμβουν οι άνδρες της πυροσβεστικής για να την απελευθερώσουν.

«Είχαμε ήδη κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι, στην ντουλάπα και δεν επιτρεπόταν να πάμε κάτω στο υπόγειο. Έτσι σκέφτηκα, ok, ας κρυφτώ στο πλυντήριο» είπε η κοπέλα για την περιπέτειά της στο NBC News. Δυστυχώς, λίγη ώρα αφού τρύπωσε στην οικιακή συσκευή, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να βγει από αυτήν. Όταν τελικά τη βρήκε το μικρό της ξαδερφάκι, ειδοποίησε τους ενήλικους στο σπίτι, που κάλεσαν την Άμεση Δράση.

Όπως εξηγεί η κοπέλα, αρχικά ήταν πολύ ανήσυχη γιατί δεν ήξερε πώς θα κατάφερναν να τη βγάλουν από το πλυντήριο. «Μόλις βρήκαν λύση, ένιωσα ανακούφιση. Ήθελα απλά να βγω από εκεί μέσα», λέει η 18χρονη. Μάλιστα, αφού βγήκε από το πλυντήριο, κατάφερε να δει και την αστεία πλευρά της υπόθεσης. «Είναι κάπως ντροπιαστικό, αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να γελάσω. Το ίδιο έκαναν και οι συγγενείς μου. Αρκεί που είμαι καλά, αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα», είπε η 18χρονη.

Δείτε παρακάτω σκηνές από την επιχείρηση απεγκλωβισμού που κατέγραψε μέλος της οικογένειάς της:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs