Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Δημοσκόπηση Alpha: Δημοφιλέστερος Έλληνας ο Σωτήρης Τσιόδρας με 94,6%


Το 66,7% των ερωτηθέντων παρακολουθούν καθημερινά ή σχεδόν καθημερινά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας. ...
Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά έχουν την εμπιστοσύνη των πολιτών, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενέργησε η Marc για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha.
Η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύεται στο 23,3% καθώς το 43,6% (αν είχαμε εκλογές αύριο) θα ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, έναντι ενός ποσοστού 20,3% που θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης που προήλθαν από ερωτήσεις σε 1.020 νοικοκυριά, το 63,1% των πολιτών θεωρεί καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το το 19,1% καταλληλότερο τον Αλέξη Τσίπρα. Επίσης, το 17,8% των ερωτηθέντων δεν θέλησαν να απαντήσουν.


Δημοφιλέστερος Ελληνας ο Σωτήρης Τσιόδρας

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, οι πολίτες έχουν πειθαρχήσει στα περιοριστικά μέτρα -αν και υπάρχει ένα μικρό ποσοστό... αμετανόητων.

Παράλληλα αυτή τη στιγμή δημοφιλέστερος Έλληνας είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας με συντριπτικά ποσοστά.

Σύμφωνα με την έρευνα για τον εκπρόσωπο του υπ. Υγείας και λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, το 94,6% των ερωτηθέντων απάντησαν πως έχουν θετική ή μάλλον θετική άποψη. Επίσης το 84,3% των ερωτηθέντων έχουν θετική άποψη ή μάλλον θετική για τον Νίκο Χαρδαλιά.

Το 66,7% των ερωτηθέντων παρακολουθούν καθημερινά ή σχεδόν καθημερινά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας στις 18.00 σε αντίθεση με το 6,2% που δεν την παρακολουθεί ποτέ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο